Teade

Collapse
No announcement yet.

=D ESIMENE KÕLL

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

;D einoo tõesti kõik virisevad hinnaüle iiirw....
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

;D ex mul ta kah müügix ma tean neid magneti ää tulemis jutte ja seda et traadid kärssama lähevad aint mõnda ostjat ple kast mudu ise audese jaox ja korraliku viimsitlusega
      Aga mina pole ühtegi kõlarit läbi lasknud. Vot ei oskagi ega tahagi osata
      TFK Audio
      #tfkaudio
      http://www.facebook.com/tfkaudio/
      http://tfkaudio.blogspot.com/
      - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

looduse poolt siis hea ande saanud ;D
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

Tafka arvatavasti siuke mees kes naudib heli puhtust mitte elukõvalaksu. Endale siuke liigne bass ei meeldi. Kõik peab tasakaalus olema ning kui mõistlikult muusikat nautida siis ei kärssa ükski King Audio läbi...
          Mattias

Comment

nju kui heli puhtustja kvaliteeti taga ajada siis ei saa vist ainult subwoofriga piirduda peax nagu kõrgeid ja keskmisi ka olema...aga ssubwoofri heli puhtus sõltub suures osas heli allikast tulevneva signaali kvaliteedist....(parandage kui exin)
            S A C
            Siberian Audio Concept

Comment

nju kui heli puhtustja kvaliteeti taga ajada siis ei saa vist ainult subwoofriga piirduda peax nagu kõrgeid ja keskmisi ka olema...aga ssubwoofri heli puhtus sõltub suures osas heli allikast tulevneva signaali kvaliteedist....(parandage kui exin)
              ma pakuksin siiski, et rohkem sõltub ta kasti ja valjuka kokkusobivusest. mõlema parameetritest ja kvaliteedist. subwooferi juures mängib suurt rolli ka paigutus, ning üldine ruumiakustika.

Comment

;D einoo kui kõiki faktoreid ja muud sellist arvestada siis jäädgi kasti arvutama/joonistama/ja mis iganes :P alati peab piirduma mõndade punktidega
                * valjuka asend, * kasti suurus jms. ja mõned tühisemad punktid tuleb paratamatult välja jätta...
                kokku sobivuse kohalt võin väita et kast tehakse kõlari jaox sobiv mitte ei osteta 2 valmis asjamis kudgai teineteise külge kinnitataxe...
                S A C
                Siberian Audio Concept

Comment

Working...
                X