Teade

Collapse
No announcement yet.

Vajan abi woofrile kasti tegemisel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vajan abi woofrile kasti tegemisel

Tahaksin teha woofrile korraliku kasti õigete liitritega aga ma ei oska välja arvutada kui palju liitreid vaja
    ning oleks vaja mõõte nende liitrite jaoks,et kas keegi okskaks mulle mõõdud arvutada
    kast oleks Porditud või inverteriga , et mis oleks kõrgus ,laius,pikkus ja kuidas pordiks või mis oleks inverteri diameeter?
    Andmed:
    Suurus: 250mm(10\")
    Sisendvõimsus(RMS/MAX): 250/800W
    Takistus: 4 Oom
    Sagedusala: 20-1700 Hz
    Tundlikus: 89dB
    T/S parameetrid:
    Xmax - 6 mm
    Re - 3,6 Oom
    Fs - 39,498 Hz
    Vas - 26,336 lit
    Mms - 59,336 gr
    BL - 7,665 T-M
    Qts - 0,639
    Qes - 0,999
    Qms - 1,774
    Spl - 85,684 dB

Vs: Vajan Abi Woofrile Kasti Tegemisel

Oleneb, mida sa sellega kuulata tahad ning kas läheb see kast autosse või tuppa. Diskotümps või akustiline muusika on näiteks täiesti erinevad asjad.
    Ma ei soovitaks teile woofrit ega subwoofrit, nendega on endal ainult kurvad kogemused. Kui vähegi finantsi on, siis soetage endale supakas. Mul mängib supakas juba 3 aastat, seevastu lasin subwoofri nädalaga läbi ja woofer pidas 1 kuu.

Comment

Vs: Vajan Abi Woofrile Kasti Tegemisel

Esmalt postitatud naksitrall poolt Vaata postitust
      Oleneb, mida sa sellega kuulata tahad ning kas läheb see kast autosse või tuppa. Diskotümps või akustiline muusika on näiteks täiesti erinevad asjad.
      Tuppa , Kuulata tahan ikka tümakat

Comment

Vs: Vajan abi woofrile kasti tegemisel

Teema võib lukkupanna , kast valmis

Comment

alandlikult palun teemaalgatajalt pilte?
          Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Endalgi vist tekkimas kerge vajadus bassikasti järgi. Stiililiselt läheks küll akusti alla...
            Aga pilte, jah. Ja hind-kvaliteet...

Comment

Portisin 31Hz peale ja käis päris hästi

Comment

Isegi mina pole võimeline sellist koletist looma, tõsine frankeinstani monstrum.
                Käsisaega lõikasid?
                Oleks võinud pahteldada, ümardada, värvida, aga noh kui võimast häält teeb siis pole ju välimust vaja, no tõsiselt kah 31Hz?!
                Minuarvates on see päris võimekas.

Comment

Esmalt postitatud imelik poiss poolt Vaata postitust
                  Isegi mina pole võimeline sellist koletist looma, tõsine frankeinstani monstrum.
                  Käsisaega lõikasid?
                  Oleks võinud pahteldada, ümardada, värvida, aga noh kui võimast häält teeb siis pole ju välimust vaja, no tõsiselt kah 31Hz?!
                  Minuarvates on see päris võimekas.
                  Käsi saega saetud veidi suuremad jupid kõik , Välja arvatud Kasti sisene port , pärast kasti kokkupanekut ülearused jupid maha saetud tikksaega , Peale seda lint lihvimismasinaga kast ära lihvitud.
                  Peale seda panin katte peale peale on veel mõeldud liistud katte peale , neid ma ei viitsinud kunagi ärapaigaldada. Mõnus mahe madal bass oli!!! Aga müüsin maha , sest raha oli vaja .

Comment

Working...
                  X