Nii,mure järgmine,ress yamaha rx-v567,sub.pre outist rca jaoturiga edasi 2rca juhtmega võimu su-z450 cd/aux sisendisse,võimul taga 2passiivsupakat,aga ei toimi.Kui ühendasin ressil audio out siis raadiot kuulates toimib.Ressil tablool näitab,et sub. on taga aga võim tööle ei hakka.Kas sub. pre outile üldse saab võimu taha ühendada?Või mida ma olen teinud valesti?Loodan,et kirjeldasin olukorda arusaadavalt.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Stereovõim ressile järgi
Collapse
X
-
Vs: stereovõim ressile järgi abi vaja
Saab ikka sinna võimu taha ühendada. selle jaoks see sub pre out seal on, et aktiivset woofrit ühendada sinna. Ja põhimõtteliselt ei ole vahet kas sul on aktiivne sub või võimendi ja woofer eraldi. Aktiivne on lihtsalt kaks ühes.
Kas sellist võimalust ei ole et iga sisendi jaoks saad eraldi määrata audio seaded. Minu Yamahal vähemalt saab, aga mul natuke teine mudel.
Et näiteks kui ta sul raadioga töötab, siis äkki DVD sisendil on subi volume maha keeratud või midagi sellist?
Nii et võta manual kätte ja tuhni ressiiveri seadetes ringi.
Vaata näiteks "Sound field program" seadet.
"2ch Stereo:
Use this program to mix down multi-channel sources to 2-channels. When multi-channel
signals are input, they are down mixed to 2-channels and output from the front left and right
speakers."
"7ch Stereo:
Use this program to output sound from all speakers. When you playback multi-channel
sources, this unit down-mixes the source to 2-channels, and then outputs the sound from all
speakers. This program creates a larger sound field and is ideal for background music at
parties, etc."
Siis, "speaker setupist" vaata et subwoofer on sisse lülitatud. Ja et woofri volume nulli ei oleks keeratud.viimati muutis kasutaja Kkert; 08 m 2012, 14:14.
Comment