Teade

Collapse
No announcement yet.

Pioneer S-W 1000-le asendusvaljukas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pioneer S-W 1000-le asendusvaljukas

Tere!

Oleks vaja sellisele aktiiv subwoofrile uut valjukat sisse. Netis infot selle kohta väga vähe. Seega siin mõned andmed selle kohta: 12" valjukas, inverteriga ca 60l kasti maht, 60w tarbib vooluvõrgust, 110 V, sagedusala 45-140hz, lõike sagedused on 60, 90 ja 140, võimalus ühendada järgi ka keskkõlar.
    Ilus suur kast aga ei mängi kuigi madalale. Peale 50 hertsi kukub helitugevus ikka väga kiiresti. 45hz-i tuleb veel kuidagi ja 40 hz-i on kähin ainult.
    On selle valjuka asemele midagi panna sellise võimendi võimsuse juures, mis ikkagi suudaks ka 45-st hz-ist madalamaid sagedusi esitada? Kui asi seda väärt oleks siis kuni 150 euri makasaks isegi sellise valjuka eest.

Lisama peaks ka seda , et originaal valjukas on 4 oomi. PARANDUS: 8 oomi (vt altpoolt postitust).
    viimati muutis kasutaja Scott; 03 June 2012, 07:58. Põhjus: 2 kokku

Vs: Pioneer S-W 1000-le asendus valjukas.

Kui kasutad Eestimaal seda, siis ehk on voolumuundur liiga lahja?

EDIT: 150 euri eest peaks saama kasutatult päris normaalse aktiivse wooferi.

Comment

Vs: Pioneer S-W 1000-le asendus valjukas.

Toas kah üks 12´´ pioneer ja 60L @40hz kastis.
      esimene moment oli maru hädine, siis tõstsin nurka heli läks hoopis jõulisemaks siis keerasin valjukaga nurga poole ja bass on väga hea ja hot spot satus täpselt nii, et diivanil on parim.

Comment

Voolumuunduril kirjas 1010va ja kaalub ta ka vist oma 3 kilo, selles ei tohiks asi olla. Jaa, nende asukohtadega olen katsetanud juba ning mul on samuti diivanil hot spot.

Selle raha eest saab jah juba midagi, aga huvitavam oleks ise midagi aretada. Pealegi jääb hiljem ju võimalus ka võimendi välja vahetada, niikuinii kunagi nende asjadega rahule ju ei jää...
        Kas mõni hea ja tundlik PA valjukas ei võiks sinna sisse sobida?
        Igatahes tundlik peaks see olema.

Hakksin kahtlema kas ikka mäletasin õieti selle originaal valjuka takistust. Mõõtsin üle ja selgus, et on hoopis 6,9 oomi minu testriga. Vabandust segaduse pärast
        .
        viimati muutis kasutaja Scott; 03 June 2012, 07:57. Põhjus: 3 kokku

Comment

Vs: Pioneer S-W 1000-le asendusvaljukas

Bassboxiga simuleerides, tundub see kast nende valjukate jaoks, mida ma oskasin netipoodidest, leida liiga väike. Odavamad monacorid, visatonid ja mõned tundmatud margid.
          On kellegil midagi soovitada sellise mahuga kastile? Või soovitab keegi mõnda head netipoodi, mis saadaks kaupa ka euroopasse.

Comment

Vs: Pioneer S-W 1000-le asendusvaljukas

siit vaatasid?

Comment

Working...
            X