Teade

Collapse
No announcement yet.

Ehitame peowoofri!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ehitame peowoofri!

Sai siis kungi ehitatud endale woofer. Nüüd kõik sõbrad ja vähem sõbrad käivad ja muudkui lunivad, et kuule ole hea mees ja laena woofrit. Mida iganes nad ka sellega siis peale ei hakkaks. Üks tahab diskole, teine voodi alla ;D
    Seega tekkis mõte ehitada midagi natuke "karvasemat." Mõte oleks siis teha mingi bassiloom väikeste mõõtmetega peoruumi. Võiks teha vast kahe elemendiga. Milliseid elemente kasutan? Siin olekski teie abi tarvis. Kuna ehituse eelarve on küllaltki piiratud, siis võiks ühe "mölari" hind jääda alla 700 piiri. Maximum, mis elementide peale kulutaks, oleks 1300. Kas sellise summaga on üldse midagi võimalik korda saata? Kas Audese elemendid (75W104-8 ) on sellise asja jaoks üldse mõeldavad? Või mida teie soovitate?
    Sobrasin Audse lehel ja märksin seal "cabinetside" lehel kahe 10 tollise woofri jaoks mõeldud kasti. (See kõige esimene seal lehel, 63L volüümi) Kas seesugune kast oleks minu projekti jaoks mõeldav, kui kasutada Audese elemente?
    Niisiis...kõik ideed on teretulnud, kuna projekt on alles väga väga varajases staadiumis. (Meelemuutused on kerged tulema aga midagi ehitada siiski tahaks)
    Minu kodukas

Kohe kindlasti tavalises inverterkastis või kinnises kastis taolised woofrid miskit erilist ei tee, tuleks vaadata ehk millegi tegusama poole. Samas kõige parem oleks ikka yks kontsertbass element osta, siis on kindel, et ka mingi(!?!) hääle kätte saab.
    kris@andmevoog.eu

Comment

Ja muidugi, kast kui suurele ruumile umbes ?
      kris@andmevoog.eu

Comment

Ja muidugi, kast kui suurele ruumile umbes ?

No üks 10*10meetrit "kunku".
        Minu kodukas

Comment

Mnjah, kahtlen siiski nende audeste võimekuses sellises ruumis, kuna antud elemendid ikkagi koju high-end või hi-fi signaale edastama.
          Kui 4x s90 elementi kokku ajada siis ei oleks vähemalt nii kahju katsetada, võimsus neil identne peaaegu, audes natukene valjem(tänu tundlikusele).
          kris@andmevoog.eu

Comment

Mnjah, kahtlen siiski nende audeste võimekuses sellises ruumis, kuna antud elemendid ikkagi koju high-end või hi-fi signaale edastama.
            Kui 4x s90 elementi kokku ajada siis ei oleks vähemalt nii kahju katsetada, võimsus neil identne peaaegu, audes natukene valjem(tänu tundlikusele).

Selge! Aga millist elementi(elemente) siis soovitaksid?
            Minu kodukas

Comment

Eesti pinnalt valides nagu ma juba ytlesin olen ma suhteliselt nõutu.
              kris@andmevoog.eu

Comment

www.noema.ru

Comment

Eestis maaletooja kah on?

Comment

Vene keel, jah, üks minu nõrgemaid külgi. Millist elementi täpsemalt soovitaksid ja nagu pitbull juba küsis, kas eestis maaletoojat on? Midagi sellist mõtled? Natuke läheb eelarvest välja. Aga kas selliste asjadega ei teeks midagi?
                    Minu kodukas

Comment

Jah, siia neid ilmselt keegi ei too!Esimene variant on kindlasti parem, kuid ka teisest peaks saama korraliku asja.Soovitan siiski esimest-15"
                      Eestist saab EVM elemente, 15" peaks maksma 1200.- tallinas RET tehnik poes.Tänavat ei mäleta, neid saab muide ka benorsoundist, telliskivi tänaval. Vaata sinna.

Comment

:-[mis asjad on EMV elemendid?

Comment

Nii, nüüd juhtus see mida ma arvasin. Juhe Koos! Aga elame üle... ;D

Kõige jandim on see, et ei ela pealinnas ja sellistesse poodidesse nagu Noor Tehnik, Ret jne. ei pääse. Äkki keegi oskab öelda, mis valikut praegu sellistes poekestes on? Siin ühes teemas keski aretas mingitele PA elementidele kasti. Sellised asjad olid...
                          Minu kodukas

Comment

Oskab siis keegi soovitada mõnda PA elementi/firmat, millel oleks Eestis maaletooja?
                            Minu kodukas

Comment

Eminence`i ju peaks saama, aga odav ta just ei ole - kõik on muidugi suhteline; Monacori hinnad on ka suht kirved.
                              Võib olla oleks mõtekas midagi muud välja mõelda?

Aga keegi võiks mulle ära seletada selle "peowoofri" ja "läbukõlarite"-fenomeni - ei suuda eriti aru saada sellest. Kui ma tahan valju muusikat, lähen ma reede/laupäev mõnda baari/pubi või klubisse ja saan nii et vähe pole - mis kõige parem, ei pea selle jaoks eraldi kaste ehitama ning PA võimu vaatama.
                              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Working...
                              X