Teade

Collapse
No announcement yet.

Ehitame peowoofri!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sellest on ka ennem juttu olnud, ET autosse mõeldud elemente ei ole mõtet toppida peosaali, samuti ei ole mõtet toppida neid ka koju.
    kris@andmevoog.eu

Comment

Sellest on ka ennem juttu olnud, ET autosse mõeldud elemente ei ole mõtet toppida peosaali, samuti ei ole mõtet toppida neid ka koju.
      Ja ainult ilusa välimuse pärast pole ka mõtet soovitada kui ise ei tea halligi nendest....

Comment

Ja ainult ilusa välimuse pärast pole ka mõtet soovitada kui ise ei tea halligi nendest....
        Justnimelt, tänapäeval sellega alt tõmmataksegi !
        kris@andmevoog.eu

Comment

Käisin uues Ülemiste keskuses ja seal on ka mingi kõlaritega tegutsev pood, kus paistsid suht tarbitava hinnaga 250Wnorm/500Wpeak elemendid. (pood on keskuse linnapoolses otsas esimesel korrusel, nime ei mäleta). On keegi veel sinna sattunud ja oskab seda toodangut kommenteerida?

Comment

Originally posted by digital@Apr 5 2004, 14:20
            Käisin uues Ülemiste keskuses ja seal on ka mingi kõlaritega tegutsev pood, kus paistsid suht tarbitava hinnaga 250Wnorm/500Wpeak elemendid. (pood on keskuse linnapoolses otsas esimesel korrusel, nime ei mäleta). On keegi veel sinna sattunud ja oskab seda toodangut kommenteerida?
            kas seal 18" ka pakutakse... kui jah, siis tegu on väärt poega

Comment

Ega keegi ei tea, milliseid woofried kasutab radiotehnika oma kontsertkõlaris?
              Minuteada seal kasutatavad valjukad nende tehtud ei tohiks küll olla

Comment

http://www.rrr.lv/p31.html?l=2

sellist asja kontsertkõlariks ma nüüd küll ei nimetaks. ja ega lääne komponente sealt seest leida oleks kah paras juhus :P

Comment

mina lugesin klaasuksepealt noor tehnik välja, suuremalt oli ka mingi audio....

Comment

Originally posted by jannyy@Apr 11 2004, 11:09
                    mina lugesin klaasuksepealt noor tehnik välja, suuremalt oli ka mingi audio....
                    audio sound noor tehnik..jah noor tehnik laiendas natuke ennast.
                    F&F

Comment

suvi hakkab juba läbi saama, kas peowuufrid on valmis juba? :P
                      asi selles et nüüd müüb braterland OÜ sellist kraami:
                      http://www.protuning.ee/index.php?ni...=pylep&pro=137

Comment

Päris huvitav asi teine aga hind on alustuseks natuke liiga kirves. Kui finantsolukord paraneb siis miks mitte.
                        Minu kodukas

Comment

saan aru et see eminence on küll peokõll, aga kas seda sobiks ka toas kasutada? ise olen ka selline techno ja trance fänn. kvaliteetsest süsteemist pole juttugi praegu on mul see creative arvutisupakas, 10" KA müüsin maha. see tümpsus päris hästi. et sellest KA-st oleks ju ikkagi etem, või ei kannata tuppa panna? või oleks ikkagi mõistlikum Audest või mõnda muud odavamat autosupakat kasutada. Kindlasti kasutaksin siis vahest seda eminencet ka väikse peo jaoks.

Comment

Minu BandPass on 100% peowoofer.
                            Noh, kuda ma seda iseloomustan siis...teeb väga kõva müra:P
                            Igatahes mingil peol oli Audes 064 korraliku võimu taga ja minu woofer ka piisava võimu taga ja igatahes musast aru ei saanud, kui võimust keerata niipalju kui tuli. Ütleme et bassist puudu ei ole veel tulnud noh...tegelt võiks rohem olla aga see on ka täitsa ok:P
                            Ma arvan, et ma ei pea linki panema, iseüks oskab mu kodukale ise vaadata

Comment

nõus, bandbass tyypi kast on see, millest tasub esmalt rääkida nende "peowoofrite" puhul, millest te siin räägite ja kui vaatasin seda basssoundman'i videot, siis tundus, et see kast annab tal rõhku kyll :P

et asja natuke selgust tuua, märgixin ära, et kõlar ja kõlar ei ole alati niivõrd ühesugune&#33; esitex, unustage need krdi autowoofrid, kui teete systeemi tuppa v veel enam, peosaali. teisex, elemendi valiku ja kasti valiku võib teha üsna mitut moodi, kuid alati tuleb midagi ohverdada, et millegis võita. matsukõlarite puhul, mida sina ehitada tahad, ei ole kvaliteet oluline, kuid sellevõrra on olulisem SPL&#33; kasti maht, ma saan aru, et on suht üxkõik. seega tahad põmst ehitada omale public address tyypi kõlle...see tähendab, et vajad vastavaid high sensitivity elemente, suure diameetriga, ning pead vaatama võimalikult suure SPL gainiga kastide poole, 4th ja 6th order bandbass on tavalisemad, kuid on veel transmission line&#39;d, 8th order bandbass (kui seda arvutada oskad). ühesõnaga, see ei ole enam tubase kinnise kasti ehitamine, ja igasugused audese kodu hifi elemendid sellex enam nii hästi ei sobi, veel vähem kõikvõimalikud huinja värvilised ja plastmassist autowoofrid <_<

btw, need eminence&#39;i elemendid tunduvad andmete järgi kyll elujuustud :P 12" elemendil .5kg magnet? mingi nali vist...

Comment

Aga äkki kasutada neid:
                                http://www.protuning.ee/index.php?ni...a=pylep&cat=19
                                või
                                http://www.protuning.ee/index.php?ni...a=pylep&cat=22
                                Tõnis

Comment

Working...
                                X