Teade

Collapse
No announcement yet.

Ehitame peowoofri!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ma muud ei oskagi soovitada kui Benor, sest tean et need teevad head häält ka tavalises inverterkastis. Kuidas need kõllid võrreldes Benori elementidega on, seda ma ei oska öelda aga tahaks teada küll, peosaali piisaks isegi ühest sellisest aga no minu vajadused on tavaliselt vähemalt 4 15"

Ja see jutt täitsa õige et auto subakas jäägu autosse, peosaalis ple taga mitte sttagi teha.
    -

Comment

tohoh, benor teeb ka elemente? :unsure: on nende kohta kuskilt netist ka võimalik midagi leida?

Comment

Originally posted by wiltz@Aug 11 2004, 20:32
        tohoh, benor teeb ka elemente? :unsure: on nende kohta kuskilt netist ka võimalik midagi leida?
        Tahtsin just sama küsida.
        Minu kodukas

Comment

vabandage segaduse tekitamise pärast, tahtsin kirjutada et need elemendid mida benor oma kõllides kasutavad, kahjuks ei tea infi nende kohta äkki keegi teist teab?
          -

Comment

no ma ei tea kui tahad kõvat peo tümakat siis ma soovitaks http://www.ghost.ee/stereosyst/rockf...b_rockford.htm :lol: need teevad vast piisavalt helirõhku +veel värinaid :P
            Mäll-mäll

Comment

Originally posted by feel_the_bass@Sep 22 2004, 14:07
              no ma ei tea kui tahad kõvat peo tümakat siis ma soovitaks http://www.ghost.ee/stereosyst/rockf...b_rockford.htm :lol: need teevad vast piisavalt helirõhku +veel värinaid :P
              Jah, rõhku küll aga need elemendid on ikkagi mõeldud kasutamiseks autos ja muudel otstarvetel. PA jaok on ikkagi oma kraam. Pealegi sellist raha ei ole mult kohe kuskilt võtta h34r:
              Minu kodukas

Comment

no võta kellegi autost üks maru kõva tümakaga subwoofer ja siis kõnni sellega saali ja pane võimule järgi, vaata mis sealt välja tuleb

ja siin eelpool mainitud Benor'i toodang: http://www.hot.ee/benor/rus_aud_exist.htm
                siin on uuemad mudelid aga ma olen vanematega tegelenud. Ehk siis katsetatud on seda: DOUBLE 15 P SUBWOOFER aind et olid inverterid keskmisse kambrisse suunatud ja siis kõige alumisi mille midrange'de asemel olid tavalised midwoofrid.
                -

Comment

kui te tahate kontiläbistavat tümmi ja helikvaliteeti siis oleks mõtet vaadata elementi väiksema Vas'iga ja Qts'iga

Comment

aga kogu mõned tuhanded näitex 10kilo siis on ränk +veel mõnus tümm
                    Mäll-mäll

Comment

Vs: Ehitame peowoofri!

Mingit woofrit vms eriti mingisse kunkusse matsu saamiseks vaja polegi,kui on kättesaadavad S90,S70.4 sellist ühe või kahe võimu järgi ja on mats missugune.Ise kasutasin 4 35AC201 2-e Brig 001 võimendi järgi õues ja mats oli tuntav.

Comment

Vastusega jäid kahjuks 4 aastat hiljaks.

Comment

Ma ei tea,mis pull see on,et vanad teemad tõstetakse nähtavale.

Comment

Pull on see, et Sa ise vastasid vanasse teemase. Loomulikult tulevad need ülesse ehk siis nähtavale, kui nendesse vastuse postitad.

Comment

Working...
                            X