Teade

Collapse
No announcement yet.

s-90 bassika woofri kasti ehitamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Basside võimendumine oleneb suuresti toast endast juba. Muidugi selline lahendus pole kah paha

selles ma kohe kindlasti kahtlen, et võimendumine,
    on väga palju tegureid, mille tagajärjel madalate sagedust spekter konkreetses keskkonnas muutub kuid kindlasti ei toimu võimendumist.tegu on ikkagi kas heli peegeldumise või sumbumisega, mille tagajärjel teatud spektri osad paranevad või halvenevad ja milliste protsesside käigus kõrv neid paremini või havlemini tajub.

Comment

Kaudselt viitasin ma täpselt sama teooria peale, sõnastusoskus pole mu tugevaim oskus  :-* ;D
      kris@andmevoog.eu

Comment

selles ma kohe kindlasti kahtlen, et võimendumine,
        on väga palju tegureid, mille tagajärjel madalate sagedust spekter konkreetses keskkonnas muutub kuid kindlasti ei toimu võimendumist.tegu on ikkagi kas heli peegeldumise või sumbumisega, mille tagajärjel teatud spektri osad paranevad või halvenevad ja milliste protsesside käigus kõrv neid paremini või havlemini tajub.
        jah 1 sõnaga mulle vähemalt meeldis see variant kui toru oli taga seinas, esiseinas olles "kadus" nagu heli ära.
        Samas on mõne elemendiga jälle teistpidi, tuba oli nagu korteristes ikka elutuba ehk siis mingi 5x3x2.5m vms...
        F&F

Comment

Vs: s-90 bassika woofri kasti ehitamine

Tervist. olen suht algaja sellel alal ..
          sooviks ise ka abi kõlari kasti ehitamisele ..

kas sisi eeltoodud dts sissekandes on keskmiselt normaalsed mõõdud kõlarikastile (41x30x37cm) ?

või oleks soovitatav mingid muud mõõdud ?

Comment

Working...
          X