Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
kuna nendest elementidest keegi midagi ei tea, siis läheb see ehitamine ehku peale. paistavad antud firma kõige paremad asjandused olevat, kuid .....
võtta siit foorumist miski 10tollise audese projekt ette ja mängida sellega
Mina teeks 45-50l kasti 103x250 toruga, see on selline suht standartne mõõt, mis peaks sobima küll, aga garantiid ei anna, et see korralikult mängima hakkab!
Mina teeks 45-50l kasti 103x250 toruga, see on selline suht standartne mõõt, mis peaks sobima küll, aga garantiid ei anna, et see korralikult mängima hakkab!
Algaja kõrv nagunii vahet ei tee. Võid ju selliste mõõtudega kasti teha, mängib ikka, küsimus ainult, et kas sa sel ka vahet teeks juhul kui oleks "õigete" või "valede" mõõtudega box :P
ha-ha.Loomulikult soovitatakse.RAha saavad ju nemad.Tegelt pole ju torul vahet.Solgikas käib ideaalselt.Kuna oled konenematu tee kinnine kast.mingi45-60l
Tegelikult mõninkaid andmeid isegi mul on keegi tõi minumeelest kusagil eelmises teemas need ka ära aga mitte kõik...
Sensitivity 1w/m: 93dB.
VAS (L) 87.34
Qms: 3.412
Qes: 0.255
Qts: 0.237
Fs :40 hz
pead ei anna andmete õigsuses aga kahjuks pole sul ka millestgi muust kinni hakata
Comment