Teade

Collapse
No announcement yet.

"kumisev bass"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Endal mul 80L kast ja hääl on väga hea, pole mul mingit, kuminat.
    Bass on puhas.http://www.zone.ee/kasslane/.

Comment

Endal mul 80L kast ja hääl on väga hea, pole mul mingit, kuminat.
      Bass on puhas.http://www.zone.ee/kasslane/.
      Kumina all mõistame ülevõimendusi ja ebatäpsemat bassi. Puhtalt ta võib ju tulla.
      kris@andmevoog.eu

Comment

Seda ka mina.

Comment

kumisev kast tuleb ebajäigast konstruktsioonist. Isegi olen mõnedele tehasetoodangu kõlaritele raamid sisse ehitanud, vahe on ikka tuntav. Kui kasti ehitada, siis ikka piisavalt jäigast ja paksust materjalist, kui aga autosse ja ei kannata rasket kasti teha, siis ehitada mingi sõrestik sisse. Loomulikult tuleb lisadetailide võrra kast suurem teha.

Comment

Kassil ju tegu toakastiga,1 element ja 80l.kasti maht.Audese sw 106c aga 2 elemendiga ja 63l.Midagi on seal mäda,vist tõesti lambi kast audese omal.Kasti litraasi vähendamisega ma arvan,et keerab asja puhta nahka.Kui 1 elemendiga auto kast on 45 l.optimaal siis minu kasti puhul peaks olema ju 2*45l.Aga mul juba kama,kuna kindel plaan ta välja vahetada.Veel seda et kuminast ma sain ju lahti,see seal ülevalpool ju kirjas.

Comment

Kus kohast sa neid optimal mõõte näed ? See ei iseloomusta yldsegis eda, mida antud elemendiga teha saab.Autosse häälestamine on absoluttselt teine teema kodukastidega võrreldes.
              kris@andmevoog.eu

Comment

Vatiini lisamisega sain mina oma kõlari korralikult tööle - vähemalt mina olen rahul - mis ongi ju tähtis

Comment

kuidas kruvide koonerdamine helile mõjub? :P ma panin umbes iga 15cm peale ühe kruvi... kas peaks tihedamalt panema?

Comment

Woofer on mul ehitatud spetsiaalselt auto jaoks.

Comment

kuidas kruvide koonerdamine helile mõjub? :P ma panin umbes iga 15cm peale ühe kruvi... kas peaks tihedamalt panema?
                      Ega neid nagu tähti taevas pole ka mõtet toppida.Konstruktsiooni iseärasused loevad rohkem.Kasti kujust ja materjalist oleneb kasti jäikus.Eks see kasti ehitamine selline tundega asi on, moda 100% paberile ei saagi panna.
                      muusika on kuulamiseks

Comment

Ja lihtsalt meeldetuletuseks:

Kruvid aitavad kuivada liimil, nendega yle ei ole mõtet pingutada ...
                        kris@andmevoog.eu

Comment

ma ei saa aru mis müstilised jõud mul kasti ülemist plaati väristavad ???
                          kast on KxLxS 900x300x350, materjal 21mm vineer. ülemine plaat on kinnitatud 12 kruviga. element 75W104-8. kasti sees on veel üks kastike kesksageduse jaoks: http://www.hot.ee/degreal/bbox/kast.GIF (variant 1)
                          vatiini on ka juba 4 kihti lükatud.

nimelt lasen mingi 0,5W valjukasse ja ülemine plaat väriseb märgatavalt käega katsudes. teisi külgi katsudes ei tunne kohe mitte kui midagi.

mis jama on ???

Comment

Mul ka selline küsimus neile, kes on 75w104-8 audese omanikud. Mis häält see kast teeb, kas tal on terav bass või selline mahedam? Kasutan enda oma ilma filtrita, sest filter paneb ta tümisema. Filter koosneb kondekast 20 mikroF ja poolist, mille induktiivsus on 5,1 mH. Traadi paksus on 1,4mm. Kasti mõõtmed on KxLxS 782x342x362. Torud 2 tükki, pikkus 20cm ja läbimõõt 8cm. Bass on tugev, kuid mitte terav.

Comment

Kasutan toas. Vatti on umbes 2,5 cm igal küljel ja taga. Põhjas natuke paksem u 10cm.

Comment

2+mikroFarradiline konde on liialt väike, kuskil 200 võiks olla. Hetkel lõikesagedus kindlasti liialt kõrge.
                                kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                                X