Teade

Collapse
No announcement yet.

"kumisev bass"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mul maksis see niigi 150 eek-u, tea palju see 200 mikrof. veel maksab.

Comment

võtad kasti lahti ja paned ülemise plaadi külge ühe kihi klass/kivivilla mis on pakitud 1 kihi vatiini sisse, see peax selle kumina sult sealt jäädavalt ära võtma
      S A C
      Siberian Audio Concept

Comment

võtad kasti lahti ja paned ülemise plaadi külge ühe kihi klass/kivivilla mis on pakitud 1 kihi vatiini sisse, see peax selle kumina sult sealt jäädavalt ära võtma
        proovime ära

Comment

Mul tuli kast pisut suur oli ka sellise tühja koleda kuminaga wooderdasin tagumise pealmise ja alumise külje paroc-iga ja asjaolud muutusid sootuks
          S A C
          Siberian Audio Concept

Comment

To degreal:
            Arvatavasti vati panekuga sul seda vibratsiooni vältida ei õnnestu, võib isegi vastupidist efekti omada. Kui probleemset plaati ei õnnestu kuidagi jäigemaks teha, siis näen ühe võimalusena bassika asukoha muutmist, et oleks võimalikult ebasümmeetriline kogu ehitus.

To M@rtin:
            Pooli induktiivsus viitab kõrgele lõikesagedusele - kondekas veelgi kõrgemale. Nii kõrge kui su lõikesagedus ka pole, ei saa filter kuidagi su woofrit "kumisema" panna. Võibolla sa kuuled neid kuminaid siis paremini, sest neid ei varja enam kõrgemad sagedused, mille suhtes inimkõrv lihtsalt tundlikum on. Mida madalama lõikesagedusega filtri sa paned, seda rohkem sa neid kuminaid kuulma hakkadki, ehk tuleks otsida probleemi kasti ehituses.
            Kuskohast sa nii kalli kondeka said --> 150 eeku??
            mina sain 100uF 30 krooniga! kuskohas 200uF kondekaid küll müüakse?

Comment

200uF kanti bipolaarkondeka madalpääsfiltrisse saab siitsamast tevalost

220uF konde

Comment

Working...
              X