Teade

Collapse
No announcement yet.

bass box pro

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

bass box pro

mul on windows xp home,ja ma t]mbasin bass box pro , aga see ei l'he k'ima , kuidas ma selle k'ima saaks v]i kust ma selle t]mmata saaks et see k'ima l'heks...

Kirjelda täpselt milles probleem esineb, siis oskab vast aidata, aga siiamaani on küll töötand.
    BassZone

Comment

Minu mäletamist mööda peaks BBP minema iga OS'iga tööle, aga räägi jah lähemalt, mida arvuti teeb/ütleb...

Comment

Mul oli sama jama, selle bbp'ga, tundub nagu see ei taha ühegi xp'ga käima minna ??? sest sõbral oli ka veel sama jama. Nii et soovitan otsida kuskilt mujalt, sest ise otsisin aga enam ei mäleta kust, nii et rohkem aidata ei oska.

Comment

no ise igatahes kahes XP'ga masinas ära installinud, ilma ühegi probleemita
          BassZone

Comment

pöördu HT-audio poole, kui tööle ei saa
            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

ikspeel on ju selline jublakas nagu compatibility mode. sa näpi seda natuke ja vaata, kas ikka tööle ei lähe.

Comment

Ka mina ei saanud teda tööle,kuid minu äraolekul pani üks spetsialist ta tööle,ise ei olnud juures ja ei tea,kuidas ta selle tööle pani.

Comment

ta ei setupeid.

Comment

ta ei avand neid setupeid,,üks tuttav tõmbas kuskilt teisest kohast ja nüüd töötab

Comment

Working...
                    X