Teade

Collapse
No announcement yet.

Tõsisem koduwoofri plaan eelarvega 1000 eur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Tõsisem koduwoofri plaan eelarvega 1000 eur

Click image for larger version

Name:	733810_10200387062313228_138956397_n.jpg
Views:	1
Size:	30,2 KB
ID:	867342
    Üks vähe parema kvaliteediga pilt siis ka.

Ja signatuur:

Click image for larger version

Name:	559168_10200387062393230_1823495408_n.jpg
Views:	1
Size:	50,8 KB
ID:	867343

Kes, siiani on saanud kuulda selle woofri karakteristikat on öelnud "Minu jaoks sõna woofer sai peale seda kasti kuulates hoopis teise tähenduse" Seda sama lauset olen kuulnud nüüd juba 5 erineva inimese käest. 2 nendest palusid , et ma ka neile kastid ehitaksin.

Kuna mulle see töö meeldib leppisime hinnas kokku ja alustan uute projektidega peatselt.
    Üks neist saab olema inverter kast- teine tahaks juba 4th bandbassi teha.
    viimati muutis kasutaja cretzky; 25 m 2013, 09:00.
    Kui tahad kvaliteetset bassi oma elutuppa võta ühendust!

Comment

Ilus töö!

Comment

jubedalt meeldib musta ja valge koostöö. 5+. kuidas muidu lahendasid pealse nahatamise, kuidas tegid läbilõiked/ühendused. ise ka nahatamist proovinud ja probleemiks osutus just lõpetamine . ei suutnud kuidagi asja "nähtamatult" lõpetada.
        päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Comment

Nahatamine jube keeruline. Järgmise kui teen, siis kindlasti olen kohe targem juba algusest ja lõikan sobiva tükki koheselt juba välja. Siin sai pealmise osa servad ära keeratud ja õmmeldud täpselt mõõtu. Aluse nurgad said sisse keeratud. Kokkuvõttes sai peale liimitud valmis õmmeldud täpsete õblustega tükk, mis sobis ideaalselt peale.

Comment

Sai siis esimest korda testitud woofer ära lastes sisse erinevaid sagedusi. 9 Hz hakkas element vibreerima. Mida rohkem sagedust tõstes muutus vibra tugevamaks. 14hz istusin diivanil ja tundsin kuidas kõrvad on imelikud ja tuba vibreerib kuid kuulda polnud midagi. Alates 16hz tuli heli kuuldavale. 17hz oli juba oluliselt paremini kuulda ja tunda elutoas. Mida sagedus kõrgemale seda valjemaks ja selgemaks heli muutus. Seega võun väita , et alates 17Hz oli juba bass kuuldav ja kõrvaga selgelt eristatav. Sai testitud ka mõned Bassotronic lood, mis sõnaotseses mõttes panid toas mööbli liikuma ja vidinad kukkuma. Lugesin testimise õnnestunuks ja veendusin, et ehitatud woofer alustab mängu alates 17HZ ja ületab ootused ja kasti arvutusel tekkinud piirnormid.

Comment

Esmalt postitatud cretzky poolt Vaata postitust
              ... veendusin, et ehitatud woofer alustab mängu alates 17HZ ja ületab ootused ja kasti arvutusel tekkinud piirnormid.
              See on sul soovmõtlemine. Tavaliselt loetakse kõlaritel (ja üldisemalt filtritel) alumisesks sageduspiiriks sagedust, mis on 3 dB nõrgem kui kesksagedused. 17 Hz võib ju kuuldav olla aga see ei tähenda et ta oleks ainult 3 dB nõrgem kui kesksagedused ja seda võiks lugeda "mängib alates" punktiks. Tegelikus käib ilmselt ikka nii nagu arvutused näitavad, pluss natuke mõjutavad ka ruumi resonantsid.

Comment

Ma nõustun siin kohal sinuga moi. Lihtsalt rääkisin, sellest mida reaalselt oma kõrvaga kuulsin ja tunnetasin. Kindlasti siin mängisb rolli resonants ja võibolla see resonants pani liikvele majas mingeid detaile, mis helid kuuldavaks tegid. Üldse ei vaidle. Pigem väljendasin oma emotsioone ja tunnet, et asi sai parem kui algselt isegi planeeritud oli.

Comment

Mis kujuga toas ta sul on ja kuidas bass levib? kas on kuidagi arusaadav kust suunast tuleb või, et kusagil on ilmselgelt valjem kui mujal vms.

Comment

Ristkülik tuba on mul. Bassi aru ei saa kust tuleb. Asetatud on ta nurka lihtsalt paratamatus antud ruumis. Kokkuvõttes mängib ühtlaselt. Muidugi 1 korrus WC on madalat sagedust eriti tunda. Kui piisavalt kõvasti mängib, siis peale vett välja laskmist pole vaja ise väga raputamisega vaeva näha

Comment

Working...
                    X