Teade

Collapse
No announcement yet.

bassikõlarit diskole ja vahepeal ka koju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

bassikõlarit diskole ja vahepeal ka koju

oleks varsti tarvis osta bassikõlar, mis akkaks diskol tympsu tegema ja vahepeal ka kodus myrglit tegema,

millist elementi soovitaksite? mitte hirmkallist hinna kvaliteedi suhe võix ka olemas olla ( hea )

tänud

kui suuri watte sul vaja on?
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

~300W rms olex keskelt läbi hea

Comment

ehk nuputab midgai välja..ise ehitada osta koos kõigega??
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

kasti teeks ise

Comment

??? ma ei tea kui hea nõuanne see minu poolt nüüd on...nende kõlaritega pole siin vist keegi mdiagi korda saatnud, nii, et nende kvaliteedi/vastupidavuse eest ma oma pead pakule ei julgex panna
            http://pood.akustika.ee/index.php?GID=526
            S A C
            Siberian Audio Concept

Comment

kusjuures ma mingi 2 minutit tagasi vaatasin samasi kõlareid samast kohast, a tõesti ei tea nendest midagi :-/.

kellegil on midagi head/halba Boschmann'i woofrite kohta õelda ???

Comment

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...;num=1078664591

head lugemist..
                S A C
                Siberian Audio Concept

Comment

juba enne lugesin selle läbi , a seal hinnangut ikka ple ju , et keegi olex selle otseselt ostnud/kuuland

Comment

no kui hinnangut pole siis arvatavasti ple selliste kõlaritega kellegil veel tegemist olnud...või pole inimene kes selliste kõlaritega kokku on puutunud seda teemat veel lugenud/märganud...
                    Niih siis veel noores tehnikus (luise tn. vist??) on kah erinevaid subwoofreid müügil, tuttav ostis mingi gas 12" kõlari kiidab maa ja taevani, pidavat hästi "rullnokalist" bassi andma
                    S A C
                    Siberian Audio Concept

Comment

Autoelemente diskol ikka ei kasuta kyll, tundlikus neil liialt väike. Disko jaoks tuleks mingi kontsertelement vaadata, mis aga ei ole sugugi odav lõbu.
                      kris@andmevoog.eu

Comment

kusjuures ma mingi 2 minutit tagasi vaatasin samasi kõlareid samast kohast, a tõesti ei tea nendest midagi :-/.

Tegelikult oli sellest firmast vist kunagi auto24 foorumis juttu ;D

Comment

uurisin auto24 foorumit ja seal otseselt subakatest juttu ple vist ( ma ei leind vähemalt ) :P a muidu osad kiidavad teised laidavad , nagu nende asjadega davaliselt ikke on

Comment

imelik on see et kõik aina ütlevad et osta audes (tead mida ostad) aga jah kõigil on audes juba isegi mul endal aga rahvas võiks proovida ka teisi elemente....saab vähe targemaks ja endalgi huvitav ju uut ja huvitavat teada saada

Comment

12"klubisse supakaks!!!!! NALJA TEETE VÄ??Ja mis ajast ostetakse kõlarit vattide järgi.Ikka raha taha jääb asi mitte võimsuse taha.
                              Minimaalselt ajab läbi 15"elemendiga ja alla 2000eeguga ka naljalt hakkma ei saa.18"oleks etem.Tundlikus parem ja just seda on sul vaja.Sul ei ole vaja teiste kogemusi konkreetsete elementidega vaid raha.Kui element ikka maksab korralikku raha, siis peab ta ka seda väärt olema.VAevalt, et on müügil 15"kontset elemente, mis maksab 3000kr ja mis ei saaks oma tööga hakkama.
                              muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
                              X