Teade

Collapse
No announcement yet.

Help needed BBP6 kohta.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Help needed BBP6 kohta.

Mõistus otsas.Püüan pool päeva välja arvutada Bass Box Proga kasti mõõtmeid.Tulemus on pehmelt öeldes jura.Mida kurat ma valesti teen?Huvi pärast,millised tulemused saate teie?
    FS 23HZ
    SPL 89 db
    Nominal impedance 4 ohm
    QTS 0,2652
    QES 0,2787
    QMS 5,4563
    Vas 64L
    Vana helitehnika remont Pärnus

Mis on valjuka Sd?

Comment

Ei tea kahjuks ???

Comment

Aga mis valjukaga üldse tegu on? Nagu aru saan, on subbakas, ja läheb autosse? Mõni tuntum element(naljakas, aga T/S parameetrid tunduvad jube tuttavad : )?
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Tegu selle elemendiga:
          http://www.omitron.ee/index.phtml?u=1&arti...tmid=187&data=1
          Elemendil on kaasas andmed ja tehase poolt soovitatud kasti suurus (64L kinnine kast või 51L inverter),100mm toru,pikkusega 230mm.Huvi pärast püüan BBP ga asja üle kontrollida (ja BBP omale selgemaks teha),kuid tulemus on ikka väääga erinev. :-/

Comment

Haa, sellepärast tunduski tuttav, et mõni aeg tagasi oli korra tarvis sellele jublakale kast arvutada.
            Igatahes BB6 pakub toruga kastis jubedat graafikut.
            Kui eesmärgiks on SPL, siis ikkagi inverterkast, mida suurem seda parem - 80 ltr nt, häälestatud suht madalale - jube küngas tekib igaljuhul. Kui tahad aga nö rahulikult muusikat kuulata, siis kinnine kast, peaks välja vedama ka paarikümne liitriga.

Iseasi on muidugi see, et ilmselt seda elementi disainides oli inseneridel mõttes siiski hirmus SPL, vaadates kasvõi juba seda hirmuäratavat välimust. 8)
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

Tänan sind Indrek.Kuid mind vaevab (puht huvi pärast)ikkagi küsimus,mida ma valesti teen selle Bass Box programmiga ???
              Mina suutsin välja "võluda" ;D sellised andmed 4,684L closed box ( ;D) ja 14,86L vented (optimum)või 26L x bass.

Comment

Mina suutsin välja "võluda" sellised andmed 4,684L closed box ( ) ja 14,86L vented (optimum)või 26L x bass.
                Sa kasutasid programmi soovituslikku funktsiooni, mis ei taga parimat tulemust. Parem on simuleerida kasti maht, mängida häälestuse ja vabamahuga.

Comment

Thanks,proovin seda.

Comment

Mina suutsin välja "võluda" ;D sellised andmed 4,684L closed box ( ;D) ja 14,86L vented (optimum)või 26L x bass.
                    Umbes nii annabki softis.
                    Mis tähendab, et kas tegelikud T/S parameetrid ei ole mitte need, mis netis üleval või ongi valjukas mõeldud SPL kasti jaoks 10dB muhuga 40 Hz juures.

Comment

tahaks küsida indrek sinult ,et yltesid seal kusagil alguses,et arvutasid sellele elemedile kasti,mis ise sellest elemendist arvad? Ja kas oli sul ka kuulamis võimlaus? mis ta muidu maksab yldse :
                      F&F

Comment

tahaks küsida indrek sinult ,et yltesid seal kusagil alguses,et arvutasid sellele elemedile kasti,mis ise sellest elemendist arvad? Ja kas oli sul ka kuulamis võimlaus? mis ta muidu maksab yldse
                        Ei, mul kuulamisvõimalust polnud, hinda ma sellel elukal samuti ei tea.
                        Elemendist arvan niipalju et ilmselt on mõeldud ta SPL tagaajamiseks, see seletab seda jõhkrat välimust ja vahest ka neid T/S parameetreid.

Õnneks on minu SPL`i ajad möödas(vist?), nüüd keskendun muudele asjadele. Endale muidu ma seda elementi ei arvutanudki, hoopis kellegile teisele.

Comment

Ei, mul kuulamisvõimalust polnud, hinda ma sellel elukal samuti ei tea.
                          Elemendist arvan niipalju et ilmselt on mõeldud ta SPL tagaajamiseks, see seletab seda jõhkrat välimust ja vahest ka neid T/S parameetreid.

Õnneks on minu SPL`i ajad möödas(vist?), nüüd keskendun muudele asjadele. Endale muidu ma seda elementi ei arvutanudki, hoopis kellegile teisele.
                          njaa..kudas need spl ajad siis läbi elasid? (kui saladus pole) ;D....ja kas see 800w rms on väga rõvedalt ülepingutatud? :
                          F&F

Comment

Mina olen seda elementi "elusana" kuulnud.Siin kuskil foorumis oli ka pilt sellest kastist.Elementi "pumpas" sama firma (Starsound) Digi monoblok võimendi.Kuigi asja omanikul oli asi veel lõpetamata (toitekaabel ainult 8mm2),oli tulemus muljet avaldav.

Comment

Tere,ah et räägite siin minust siis tulemus oli 137,1db selle peenikese kaabli ja muude mööda laskmistega nagu (vana aku ,vale kast jne).Proovin need möödalaskmised likvideerida ja siis uuele katsele 8)

Comment

Working...
                              X