Teade

Collapse
No announcement yet.

?JBL-GT 152???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

?JBL-GT 152???

Sain sellise valjuka juba tükk aega tagasi. Tekkis küll mõte, et poolmuidu saadud ja võiks rahaks teha. Kuid avastades ja uurides jäi silma just GT- seeria- et ehk siis on hea ja miks mitte aretada sellest üks korralik woofer!? Siiani olen küll üht-teis valmis pusinud, kuid seda kõike targematega konsulteerimata.
    Teeks siis ühe korraliku asja, kasutades teie soovitusi ja nõuandeid! Ei taha teha müümiseks vaid ikka enda tarbeks, kasutada kastil klaasi ja valgust. Ja kast võik olla ka vähe huvitavama kujuga (sopiline). Ei taha kasti kindlalt kinnitada ega sisse installida, vaid ikka vajadusel välja võtta.
    Andmed on kõik siin, mis vähegi leidsin:

JBL-GT 152 15"
    Nominal Power Rating: 150W
    Peak Power Rating: 300W
    Sensitivity: 97dB
    Grand Touring Automotive Speaker
    Impedance: Single-4 Ohm
    Magnet Weight: 40 oz
    With 2" Single Voice Coil

Mingil pisikesel sildil veel: GT 152-15071

Ühesõnaga oleks meeldiv kuulda mida te sellisest instrumendist arvate ja kast? Ühesõnaga suur küsimärk??
    Autoks on BMW 500seerja E-34
    Ette tänades! Muide kui midagi juba looma hakkab, võin ka pildid ülesse panna.

Hirmus loom igatahse, ikkagi 15tolli. Kasti mahu kohta ei oska enne vajalike andmete(T/S parameetrid) midagi öelda.
    Kuna see läheb masinasse subwoofriks, siis on ilmselt kõige parem konsulteerida üsna kogenud vennaga-Dixo.Tema on minu teada üsna palju autodesse palju subw. teinud.

Igatahes edu.

Comment

Kinnise kastiga saab väga ilusa sagedusriba - maht ~~60 ltr.
      Inverteriga on rohkem probleeme - kasti maht peaks suurem olema. Nt 80 ltr, häälestus 32 Hz umbes.
      Kui sa SPL võistlusele minna ei soovi(see element ei ole selle jaoks päris mõeldud kah), siis teeks kinnise kasti - hea välja võtta, kui vaja ja bassist puudu ei tohiks tulla.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Kas ma olen midagi valesti aru saanud, et inverteriga kast aitab mõõtudes kokku hoida!?!? Selleks ma just seda varianti kaaluma hakkasingi. Kui nüüd aus olla, siis sama teema panin ülesse ka streetrace lehele, seda ikka selleks, et saada rohkem ja erinevaid arvamusi. Sealt tuli üks võimalike vastuseid 120liitrit+kaks inverterit!?!?
        Mul nüüd neid vastuseid kõrvutades kuulid täitsa koos!

Comment

Kas ma olen midagi valesti aru saanud, et inverteriga kast aitab mõõtudes kokku hoida! Selleks ma just seda varianti kaaluma hakkasingi. Kui nüüd aus olla, siis sama teema panin ülesse ka streetrace lehele, seda ikka selleks,
          Ei, inverterkast on pigem suurem kuui väiksem, võrrelduna kinnise kastiga.
          Auto kere võimendab madalaid sagedusi tunduvalt rohkem kui toas, ruumiakustika on teine - seetõttu teeb ka kinnine kast autos tõsiselt head häält, samal ajal kui toas võib paljude jaoks kinnise kasti bass nõrgaks jääda.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Working...
          X