Teade

Collapse
No announcement yet.

Audese Woofer ''Vaakum'' Kastis???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Audese Woofer ''Vaakum'' Kastis???

Kysimus siis järgmine et millised olex optimaalsed ''vaakum''(st. kinnine kast! <-Väike parandus) kasti mõõtmed ja kas see kast ka Audese 10'' sobib????
    R=8 Ohmi

Räägi mulle rumalale inimesele ka, mis asi on vaakumkast..

Comment

??? hmm kas ma rumal või nii aga kui kastis vaakum kas siis kõlar ülse võnkuma pääseb????
      S A C
      Siberian Audio Concept

Comment

;D

"Kinnine kast" oli vist ikka mõeldud.
        Sony Amplifier 2x80w/4x70w + Sony X-plõde 130w RMS + 2x s70 + 2x 50w Aiwa + CD-Deck Sony
        MSN/mail - mart@stage.ee

Comment

Mul oli kunagi mingisugune Aiwa woofer, mis oli ehitatud põhimõttel, et kõlar kastis tagurpidi sees ja kast ise oli kahe osaline, üldiselt oli palju jama sellega, hääl kehv ja muidu kast ise ka. Sai siis sellega ka paranduse vahet joostud ja seal remondimees väitis et üks osa kastist on vaakumis, ise aga arvan et see polnud mitte vaakumis vaid lihtsalt õhukindel.
          Nii et see vaakumi all ma arvan, et mõtled õhukindlat osa kastist. (muidugi võin ma ka eksida)

Comment

??? nüüd ei saa aru...??? kas siis kast oli liiga väike või midagi sellist ? Kui ta vaakumi tõmmab siis ei saax kinnised kastid ju eriti töökindlad olla...
            S A C
            Siberian Audio Concept

Comment

Kast oligi liiga väike, hiljem tegin suurema kasti elemendile(vented kasti) ja mängis palju paremini kui selles originaal kastis.

Comment

oh te naljamehed ;D siin lähevad iga päevaga teemad aina paremaks. vaakumkast, geniaalne noh kinnine kast koosneb ju kolmest asjast: kastist, valjuhääldist ja kasti sisse jäävast õhust. vaakum on tühjus, ka õhku ei ole. järelikult ei ole ka helil mingit keskkonda, kus levida. super tore, et suutsite halli argipäeva muige tuua

Comment

Ma püüangi seda väita, et vaakum kasti pole.

Comment

Ma püüangi seda väita, et vaakum kasti pole.
                    kui tahad midagi öelda, siis ütle välja. segadust palju vähem

Comment

olen ennem ka siukest väljendit kuulnud Kui juhtuks selline õnnetu asi, et kastis oleks vaakum ja kast oleks täiesti õhutihe, sis suruks väline õhurõhk membraani kasti laiaks.Füüsika.
                      No see selleks.Teema algusesse tagasi.25-40L kast ja sa ei pea pettuma ma usun.
                      Mina pettusin küll kui ma tegin jensen jsw124 kinnise kasti, aga tuli algselt plaanitust liiga suur.Probleemi lahendasin summutusmaterjali üledoosga. :P
                      muusika on kuulamiseks

Comment

Probleemi lahendasin summutusmaterjali üledoosga.
                        Aga kas ei olnud mitte nii, et mida rohkem summutusmaterjali paned seda "suuremaks" kast läheb. Kuna summutus materjali sees liigub heli aeglasemalt. ??? ???

Comment

Tõsi ta on!!!
                          Ta suurendab näiliselt kasti liitreid!!!

Comment

Tõsi ta on!!!
                            Ta suurendab näiliselt kasti liitreid!!!
                            jahvot. suurendab küll näiliselt. aga kui üledoos panna, siis hakkab reaalselt vähendama ka.

Comment

Ja mis see ''yledoos'' on siis pea-aegu nii et kast on seda täis we ??? Huvipärast tahax tiaqda et kui endal kunagi nii juhtub :

Comment

Working...
                              X