Teade

Collapse
No announcement yet.

Mida bassivaljukale juurde osta?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mida bassivaljukale juurde osta?

http://www.amazon.de/Hifonics-MXT12DUAL/dp/B004OE063O Mis sellele veel vaja lisaks osta ja kas see on korralik autosse toppida ?

Vs: Vaja abi

Nagunii ostad kõlari välimuse järgi.
    Kui olemas, vea see koos autoga esimesse saundituunimise töökotta ja võta kast õlut kaasa. Ja küll lasevad proovida erinevaid võime, saad selge soti, millest piisab ja millest mitte.
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

analoogse asjaga kohtutav kogemus olemas....ōnneks ei ostnud seda mina kuid pidin paigaldama ja noo sellist plärinat ei osanud küll karta mida see ōhuke pleksiklaas tootis. Vōimsustaluvus ilma plärinata kuulates jäi vähemalt 5 korda väiksemaks kui peale märgitud nominaalvōimsus. kast oli vist 12mm saepuru ja klaas 6mm nominaalvōimsust kokku 400w

Comment

Kui autosse ostad matsutaja, siis sihi ikka korraliku firma oma. RF,Hertz,DLS mina ise olen Rockfordi austaja. 10" element mängib väikses kinnises kastis mul paremini kui seni proovinud noname 12". Seega eks pead ise ostustama. MIna soovitaks ikka kvaliteetsema asja kasuks. Pole olemas head ja odavat asja. Kui tahad pead mõlemad siiski osta, nii hea kui ka odava.
        Kui tahad kvaliteetset bassi oma elutuppa võta ühendust!

Comment

Sellist käkki pole üldse mõtet autosse toppida, mida sa üldse woofriga saavutada soovid? Aga element tahab juurde saada võimu ja head kaabeldust. Kondensaator unusta ära, suured mehed kasutavad lisaakut, kui tuled nn vilkuma hakkavad.
          Ma soovitaksin sul vaadata SPL Dynamics elementide poole, neid peaks juba piisavalt saada kah olema.
          Videovalve, Arvutite remont, Graafiline disain
          https://web.facebook.com/DataWireOU

Comment

Working...
          X