Teade

Collapse
No announcement yet.

Logitech x-230

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Logitech x-230

Niisiis, mul siuksed kölarid. Toa nurgas keskmise valjusega mängib imekombel väga hullu madalat bassi, aga valjuks ei saa keerata, toru siis hakkab
    tegema rövedat häält. Ja nyyd kargas yldse möte pähe et vöiks uue kasti teha. Mitte tavalise vaid T-line .
    Söber youtubes on mul kyll kes teeb neid ja arvutab välja aga tal ei ole aega .
    Ja vahetaksin trafo ka 14.4v 2.80A, ja plaan vöimul vahetada eelvöimendi kivi välja vms, netist lugesin ja öeldi et bass ei ragise ega ss
    moonutusi ei tule enam . Jama ongi selles muud oskan teha aga ma ei oska kasti möötmeid arvutada.
    Pole kunagi teinud siukest kasti. Ja ma usun kyll et sellest tuleks ikka päris hea tulemus, sest orig. kastis yritab isegi välja pressida 35hz.
    Tänud abi eest

Vs: logitech x-230

Mida madalamale mängib seda vähem võimsust talub. Nii väike element suures kastis oleks päris jama idee..
    Äkki oleks natuke parem idee osta üks suurem bassikas, näiteks 12" ja teha lihtne inventer kast...
    Tuunid nii madalale kui kannatab ja teed kerge boostiga eelvõimendi lõppvõimendi ette.. Mängib valjemalt, madalamalt...
    Või on probleemiks ruumipuudus?
    viimati muutis kasutaja imelik poiss; 23 m 2014, 07:20.

Comment

Vs: Logitech x-230

No, olen yritanud siin sebida paar 10" supakat. Tahan yhe aaja vastu vahetada aga eitea kas nöus on . Aga rohkem probleem selles et soomes mul niipalju vöimalusi pole tööriistade pealt ja materjali

Comment

Working...
      X