Teade

Collapse
No announcement yet.

Helisignaalist subwooferi helisignaal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Helisignaalist subwooferi helisignaal

Kas on selline asjandus olemas, mis muudaks helisignaali subwooferi helisignaaliks.? Nagu on resiiveritel "SUB OUT" helisignaali väljund.

Veel parem, kui oleks lihtsam skeem ka saada, et oleks asi parandatav.

All on pilt mis asja ma konkreetselt mõtlen.
    Lisatud failid

Vs: helisignaalist subwooferi helisignaal

See peaks olema juba subi võimendil sees ühes nuppudega kust saad oma soovi järgi kruvida kui madalalt lõikab.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Madalpääs filter on selle nimi (ingl. Low-pass filter).

Comment

mul on mõned lahtised võimendid, millele tahaks subwooferi signaali sisse lasta. Click image for larger version

Name:	Foto-0007.jpg
Views:	1
Size:	62,3 KB
ID:	867749 näiteks all pildil võimendi. saadud on ta Eltax MovieBoxx kodukino seest. tal lõpukivid on LM4755T. ja plaadil kivid CD4052BE, TL084CN ja RC4558P.
        Lisatud failid

Comment

Sul seal woofri sisend olemas ju (kui ma õieti sellest udukogust välja loen).
          "SW.CH" ma oletan.

Comment

lasin SW CH helisignaali sisse aga millegipärast tuli sama signaal võimendatuna kõlarisse, kuigi kõlar oli ühendatud subwooferi väljundisse.

Comment

Kuhu külge see pildil olev juhe peaks minema? Ilmselt on sul filtri osa puudu siis.

Comment

Vs: Helisignaalist subwooferi helisignaal

see juhe läheb sinna selle rohelise plaadile. pea, seal tuleb vist se õiged signaalid välja.

Comment

Nüüd tekib küsimus et miks sa seda võimu komplektsena ei kasuta?

Comment

sest tal suri vist laser ära ja pea plaadil oli vist helikivi korrast ära, helisignaal kõikus ja katkes, signaal ei jooksnud puhtalt. nüüd on se pea plaat läbi põletatud, sest sellise peene elektroonikaga plaadiga polnud mul enam midagi teha, ja talle konkreetseid kive ja transe vaehalt et kuskilt saan, kui oomipoes neid tellituna saada ei ole.

Comment

Kui tohib küsida....... Siis mis kodukino aparaadiga on tegemist? Tundub päris kõva asi olevat...

Comment

Esmalt postitatud imelik poiss poolt Vaata postitust
                        Kui tohib küsida....... Siis mis kodukino aparaadiga on tegemist? Tundub päris kõva asi olevat...
                        Esmalt postitatud dB321 poolt Vaata postitust
                        saadud on ta Eltax MovieBoxx kodukino seest.
                        See vist on täiesti tavaline "plastmass kõlaritega" komplekt olnud.

Comment

Tee mingist stereo opakast mingi selline jurakas kuhu sisenditesse läheb stereo aga väljundid on paraleelselt ühendatud...
                          Sinna taha mingi lihtne madalpääsu filter... 5k pote 4,7uF biopolaar konde? no võid isegi ilma opakata.
                          Signaal läbib 2 10k takistit need saavad omavahel kokku ja seal otsas .47u või noh... nii suur kui parasjagu sagedust vaja lõigata...............
                          Ma pole kindel mis siis stereo signaaliga juhtub
                          Sihuke lihtne seadeldis. need opakad on toredad vigurid aga tahavad head keskonda, kipuvad genereerima minema.
                          viimati muutis kasutaja imelik poiss; 24 m 2014, 15:38. Põhjus: Sellist opakat kus väljundid on paraleelselt pole olemas :D

Comment

http://www.noortehnik.ee/grupid/acti...oduct_id/1175/ midagi sellist?
                            Siis kui redelil oled saanud upitades oma täpse jupi paigale, joonte vahele, imekombel tasakaalus püsid, paremas käes akutrell ja suus kruvid ja kruvi trelli otsa saanud helistab naine.

Comment

Esmalt postitatud j0ss poolt Vaata postitust
                              See täitsa korralik, lõikesagedused võiksid veidi madalamad olla muidu.

Comment

Working...
                              X