Teade

Collapse
No announcement yet.

Mure Focali aktiivsubwoofri võimuga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mure Focali aktiivsubwoofri võimuga

tere ,

sai ostetud kasutatult Focal Bomba 27v1 300w polyglass , audiofookuse link http://www.pood.audiofookus.ee/aktii...ba-27-v1-.html
    Müüa rääkis et asi töötab nagu uus , ja et peenestatud ei ole , sai tehing tehtud ja kõik laabus senikaua hästi kuni sain kauba kätte ,
    hakkasin siis enda autosse järgi ühendama , kõigepealt panin miinuse külge ja seejärel lisasin aku pealt tuleva plussi ning siis käis plõks ja lõi välise kaitsme läbi ,
    mõtlesin et juhtus lambist , käisin tanklas ostsin uue ja sellega juhtus sama , pärast mitut proovimist otsustasin võimu kasti küljest lahti kruvida , 2 kruvi oli juba nii palju keeratud et tõmbasin küünega ära , keerasin võimu lahti ja avanes selline vaatepilt http://www.upload.ee/image/3889259/CAM00158.jpg , müüja väitis et tema ostnud selle täiesti uuest peast ja sellel võimu pole kordagi küljest ära kruvitud , kuid see pilt räägib ju enda eest , nüüd väidab et olen ise ära lõhkunud ja tema raha ennem tagasi ei maksa kui töökorras asja talle tagastan . Mure siis ongi selles kas on keegi kes oskab selliseid asju parandada ja kas on üldse mõtekas ? Müüjaga peab veel arveid klaarima .

tänud ette juba !

Vs: Mure Focali aktiivsubwoofri võimuga

Hetkel ei saa ma nagu aru, et mis seal kutu on siis. Keegi ise kolviga kallal käinud?

Comment

Jah , kuid Müüja väidab et tema ostis selle uhiuuena ja sisu pole tema näppinud , ja see miks ta ei tööta on olnud minu viga ühendamisel , aga sisu räägib ju enda eest !? vend muudkui raiub et temal asi töötas !

Comment

Ma arvan, et keegi on + ja - valepidi ühendanud, proovi uus diood panna ja vaata kas kaitse põleb uuesti läbi kui põleb, siis rohkem ei oska hetkel aidata.

Comment

Ma pole kindel aga kui seal ahelas veel midagi on siis arvatavasti põlevad ka need maha...
          Mitte alati..
          viimati muutis kasutaja imelik poiss; 17 m 2014, 21:48. Põhjus: Näiteks toiterada, lüüt kui rada maha ei põle, lüüt on omadega õhtal aga diood korras siis põlevad kaitsmed läbi...

Comment

Selline tulemus võib väga vabalt tulla ka otse tehasest.

Comment

Siin ju kaks rada tinalärakaga lühises? Ilmselt nüüd hakkas läbi maski kontakti andma.

Click image for larger version

Name:	Magical Snap - 2002.01.01 02.42 - 002.png
Views:	1
Size:	284,6 KB
ID:	867828

Comment

Mõõdetud või silmaga nähtav lühis? Suurt pilti vaadates julgeks isegi kahelda selles lühises ilma mõõtmata. Mis seal teisel pool siis on, et sinna sealt üldse jootma peaks?

Click image for larger version

Name:	Clipboard01.jpg
Views:	1
Size:	68,5 KB
ID:	867829

Comment

Working...
                X