Teade

Collapse
No announcement yet.

Küsimus kasti kohta!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Küsimus kasti kohta!

Kui paks peaks olema (pleksi)klaas, millest on tehtud väike aknake.

nagu siin
    http://www.audes.ee/index.php?id=1402&tpl=1003

Plaanis endale ka midagi säärast teha, aga mitte 2 elemendiga.

Paksus pöördvõrdeline suurusega.Alla 10mm ära vast vaata.Oleneb muidugi ka võimsusest.
    muusika on kuulamiseks

Comment

elemendina tahaksin kasutada Audes 75W104-8 või King audio 10"

Comment

;D usu mind sa tahad elemendix audest..king audio unsuta ära..ja plexi klaasiga on nii, et mida paxem, seda parem, aga, kui väike aken siis ummes 1cm paksune peax piisavalt norm olema.
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

ei ole vast nii paksugi vaja, oleneb kui suure sa selle akna teed. sober tegi ka ja tal oli kuskil poole cm paksune. Tal oli mingi naise pilt peale tehtud ja sinine valgus... paris sexikas oli

Comment

Tavalistes ehitus poodides vist ongi ainult kuni 7mm paksust. Küllap tellides toovad paksemaid kah aga jah see 5-7mm olex pääs sobiv.
            S A C
            Siberian Audio Concept

Comment

originaalis on kuskil 1cm paksune see klaas

Comment

AS Malmerk Fassaadid. Valdeku 132, Tallinn. Asub Männikul, Klaasmerkiga samas hoovis.

Jämedaim oli minu mäletamist mööda 8mm ja maksis 700.- ruutmeeter.

Paksemaid eestimaa pinnal ma pole müügil näinud.

Comment

AS Malmerk Fassaadid. Valdeku 132, Tallinn. Asub Männikul, Klaasmerkiga samas hoovis.

Jämedaim oli minu mäletamist mööda 8mm ja maksis 700.- ruutmeeter.

Paksemaid eestimaa pinnal ma pole müügil näinud.
                  Myygil vist pole jah a muidu kui on tutvuseid võid saada 1 cm ja ka paksemaid
                  F&F

Comment

aga oskab keegi seletada/õpetada kuidas teha ntks üks tagakülg pleksist > ?

ei hakanud uut teemat tegema,kasutasin selle

ette tänades,
                    müüa golf 2gti http://www.vwklubi.org/forum/viewthread.php?tid=5346

Comment

Working...
                    X