Teade

Collapse
No announcement yet.

Plaan teha läbukõlarid, aga ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Plaan teha läbukõlarid, aga ?

Bassikana tahakisn kasutada audeset 75W104-8.
    AGA kesk-, kõrgsagetuste ja kasti mõõtude kohta ei tea midagi. kast peaks olema lai ja sügav. kõrged kipuvad kergelt ümber minema!

Kes oskaks midagi head soovitada.

kle a tee siis juba k6ik audese k6llidega :-/ sest siis on u v2hemalt yhe ja sama firma omad k6ik a see l2heb kallix ma v6in ytkeda >
    Mäll-mäll

Comment

;Dläbudel lähevad asjad tihti katki, nii, et ehk s-90 hea selline massivne ei lagune isegi lõhkudes
      S A C
      Siberian Audio Concept

Comment

kui keegi pakuks s-90, ostaks kohe ära. peavad olema 8oomi.

Comment

;D vihje: OST/MÜÜK/VAHETUS FOORUMIS
          S A C
          Siberian Audio Concept

Comment

;Dläbudel lähevad asjad tihti katki, nii, et ehk s-90 hea selline massivne ei lagune isegi lõhkudes
            Ma ei usu sind :P

Comment

No ma ei ütleks, Audese 10" on ikka pärs tugev. Ja S-90 viga on selles,et see kuppel läheb väga hästi mõlki.
              Aga proovige keegi SPL Dynamics PRO seeria woofreid ära lõhkuda... ;D ;D ;D mul vedeleb siin üks laua all ja mina seda käega liigutada peaaegu ei jõuagi. Koonus on oma 2-3mm paks:P ja kummilõdvik ikka väga massiivne ja tugev. Nagu nimigi..SPL ;D
              Aga selliste lähude tarbeks on välja mõeldud sellised asjad, mida kutsutakse GRILL'ideks, eestikeeles siis kaitsevõred.

Comment

to basssoundman: oot räägi lähemalt nagu olen ma aru saanud siis oled soetanud omale spl dynamics pro seeri awoofri jah?..otsisid sellele vist võimu ka ? :P..ja kui ma ei eks siis on sul 12" ? sorry kui nyyd valesti syydistasin  ;D
                F&F

Comment

ma yritan varsti teha 4xs90 bassikast läbukat vms, ex vaatab mis välla tleb

Comment

Working...
                  X