Teade

Collapse
No announcement yet.

Mida arvate Power Acoustik supakatest???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

USA-s on inimeste sissetulek suurem ja need kes midgai ehitavad teevad seda ikkka eelarvega mitte nagu meie kopikaid kokku lugedes..
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

USA-s on elu ka kallim, ei ütleks et seal kõik nii rikkad on. Kindlasti on seal tegiaid, kes kasutavad ka odavamaid elemente. Olen täiesti kindel, et ka seal on KA kasutusel jah mitte küll nii suurel määral nagu meil kuid siiski.

siiski teema oli teine, mitte arutada kus kes mida kasutab.

Comment

USA-s on inimeste sissetulek suurem ja need kes midgai ehitavad teevad seda ikkka eelarvega mitte nagu meie kopikaid kokku lugedes..
        Jama jääb jamaks ja kõrv jääb kõrvaks. Kuna tegu USA toodanguga siis ei tähenda see veel, et ta KA-st kõvasti parem on.
        kris@andmevoog.eu

Comment

Selles suhtes ma olen nõus.Aga proovida tuleb :-/

Comment

Tellin Power Acoustic DCF-10 kõlari, ennem aga tahtsin teada T/S andmeid. Power Acousticust vastati aga järgmist:
            There's no TS information available. Just build a box 1.25 cuft with 3" x 9.0" port; that shopuild do it.

Nii, tollidest saan veel aru, aga oleks vaja teada, mis ruumalaga (liitrites) võrdub 1.25 cuft-i. Äkki keegi on nii tark ja oskab täpse vastuse öelda. :
            Muusikahull!

Comment

Nii, tollidest saan veel aru, aga oleks vaja teada, mis ruumalaga (liitrites) võrdub 1.25 cuft-i. Äkki keegi on nii tark ja oskab täpse vastuse öelda. :
              35.396058 liitrit
              http://www.digitaldutch.com/unitconverter/
              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Suured tänud, üritasin googlest küll mõnda converterit leida, aga endal ei õnnestunud, niiet thx.  

Kirjutan siis siia lõppu need andmed välja kah sellele kõlarile, äkki kellelgi tulevikus soovi sama kõlarit kasutada:

Power Acoustic DCF-10 (www.protuning.ee) ~475 krooni.
                Kõlar
                =====
                Tundlikkus (1-W SPL): 91dB
                Nominaal võimsus: 200W
                55 oz. magnet (midaiganes see meile ütleb)
                Kast
                ====
                Invertertoru läbimõõt: 75 mm
                Invertertoru pikkus: 228,6 mm
                Kasti ruumala: 35,4 liitrit

Ongi kõik andmed, mis sellel kõlaril olemas ja tegelikult ka vaja. Varsti saab minu käest inffi mis häält teeb. 3-4 nädalat aga on ju tarneaeg.
                Muusikahull!

Comment

Varsti saab minu käest inffi mis häält teeb.
                  Usun, et võid asjas pettuda, kuna tegemist on siiski autoelemendiga, mille kasti mõõdud on just autos mängimiseks välja arvutatud, koju võib mitte sobida, samas võib ka jopata.
                  kris@andmevoog.eu

Comment

See tulebgi autosse seekord. Aga noh esimene test vast jah toas, kuna autos võimendi esialgu puudu. :-/
                    Muusikahull!

Comment

a miks autosupakas toas nii head häält ei tee?

Comment

a miks autosupakas toas nii head häält ei tee?
                        Auto kere eripärale tekib +12dB lisa"võimendus", mille tulemusena annab kasti väiksema teha, mõnikord lausa 3-4 korda väiksema. Kodus heliriba alumine ots läheb kaotsi.
                        kris@andmevoog.eu

Comment

Mul sai asi ka selgemaks

Comment

Working...
                          X