Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Võtsin kätte ja ostsin ära. Tegin kasti oma tunde järgi. Esimene selline korralik ettevõtmine. Ja tuli välja rahuldav. Võimendiks on Veres Audio 150W. Heli on muusika jaoks parajalt terav ja kinole piisav. Olen oma tööga rahul.
Kas keegi on veel seda elementi katsetanud? Tahaks näha infi õigete kasti mõõtude ja tegumoe kohta.
Jään ootama. Tänud.
Täitsa proovitud element. Muusika kuulamiseks jääb asi natukene liialt aeglaseks, samas kodukinole suurepärane bassitugi. Oleneb muidugi ka muusikaeelistustest.
asi tundub olevat väärikas kui heliga oled rahul siis on hea.Mina ise hindan AUDEST väga kõrgelt, sest valjukad on ikka väga head.Võib täiesti jugelt ja kõva häälega öelda EELISTA EESTIMAIST.
Päris viisakas disain tõesti. Nägin ühel pildil silma järgi Radiotehnika kõlareid, mis on teatud kohtadest valgeks värvitud, ehk räägid nendest ka lähemalt?
Terekest!
Ja need on tõesti seal pildil Radiotehnika 50w.Milledega ma viitsisin niipalju vaeva näha,et võtsin plastikud eest,plastikutelt metallvõred ära ja:
1.kastid peitsisin ja lakkisin mustaks.
2.plastikpaneel oli õnneks korralik ja niineed jäid.
3.võred värvisin valgeks.
4.ning kokkupannes kinnitasin plastikpaneeli nikkelkruvidega
Täitsa normull välimus jäi.
Ja nendele asetasin alla vanad paest lihvitud tänavaplaadi(heli pärast)
Comment