Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Pikkus ja laius(diameeter) peavad olema õiged, ja on ka vahet kas inventer on kandiline, kolmnurkne või ümmargune.
Heli liikumise suhtes oli kolmnurkne inventer parim (mingi raamat rääkis) .
Inventer on Inglise keeles leiutaja, inverter aga teisisõnu faasipööraja.
Akustiliselt vahet põhimõtteliselt pole, ta täidab oma funktsiooni.
Siinkohal aga kutsuks kõiki NOORI JA ENTUSIASTLIKKE KASTIEHITAJATEST INSENERE üles lugupidamisele teiste foorumikasutajate ja ka iseendi suhtes. Me elame küll kiirel ja ka keerulisel ajal, aga mingi elementaarne viisakus võiks ju ometi olla. Kohati tundub mulle, et ei ole eriti vahet, kas olen Delfi/Zone foorumites või Tevalo elektroonikafoorumis, kuna sarnasus on lihtsalt hämmastav!
Võiks enne postitamist veidikegi uurida ja mõelda probleemi olemuse üle, sest kohati lähevad küsimused ikkagi väga naeruväärseks. On olemas iga foorumi alguses visuaalsed selgitavad teemad, ka KKK jne, mida võiks kkagi lugeda ja meelde jätta.
;D indrek tahab vist öelda et sellised teemad ei oma eriti mõtet ja seda inverteri kuju on vist teiste teemade sees arutletud.
Seda ka et teemad nagu "saepuru plaadi õige külg" või"õige kruvi" ei ole mõistlikud ja risustavad vaid foorumit.( teemade näited ei ole kuskilt võetud need väljamõeldised)
mul nyyd juhe jumala koos .. ma lissalt tahan teada mihuke on neist kõige parem või on kõik ühesugused :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Comment