Teade

Collapse
No announcement yet.

inventerid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

inventerid

tere

mis vahe on ümmargusel , kandisel ja kolmnurksel inventeril ... ???

tegelikult vahet plegi, peaasi et selle pikkus olex õige

vist ;D

Comment

Pikkus ja laius(diameeter) peavad olema õiged, ja on ka vahet kas inventer on kandiline, kolmnurkne või ümmargune.
      Heli liikumise suhtes oli kolmnurkne inventer parim (mingi raamat rääkis) .
      S A C
      Siberian Audio Concept

Comment

ma lugesin et kandiline pidi parem olema .. aga mai tea mix :'(

Comment

Inventer on Inglise keeles leiutaja, inverter aga teisisõnu faasipööraja.
          Akustiliselt vahet põhimõtteliselt pole, ta täidab oma funktsiooni.

Siinkohal aga kutsuks kõiki NOORI JA ENTUSIASTLIKKE KASTIEHITAJATEST INSENERE üles lugupidamisele teiste foorumikasutajate ja ka iseendi suhtes. Me elame küll kiirel ja ka keerulisel ajal, aga mingi elementaarne viisakus võiks ju ometi olla. Kohati tundub mulle, et ei ole eriti vahet, kas olen Delfi/Zone foorumites või Tevalo elektroonikafoorumis, kuna sarnasus on lihtsalt hämmastav!
          Võiks enne postitamist veidikegi uurida ja mõelda probleemi olemuse üle, sest kohati lähevad küsimused ikkagi väga naeruväärseks. On olemas iga foorumi alguses visuaalsed selgitavad teemad, ka KKK jne, mida võiks kkagi lugeda ja meelde jätta.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

ei saa aru :-[ ??? :-[ ??? :-[ ??? :-[ ??? :'( :'( :'(

Comment

;D indrek tahab vist öelda et sellised teemad ei oma eriti mõtet ja seda inverteri kuju on vist teiste teemade sees arutletud.
              Seda ka et teemad nagu "saepuru plaadi õige külg" või"õige kruvi" ei ole mõistlikud ja risustavad vaid foorumit.( teemade näited ei ole kuskilt võetud need väljamõeldised)
              S A C
              Siberian Audio Concept

Comment

mul nyyd juhe jumala koos .. ma lissalt tahan teada mihuke on neist kõige parem või on kõik ühesugused :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Comment

võta tavaline plastist ümmargune solgitoru tuleb kõige odavam ja ega suurt vahet nyyd kyll pole, kas kandiline, kolmnurkne või mummudega.

Comment

ikka plastmass ... läbimööduga 110 mm
                    malmist ma vict kasutama ei akka ;D

Comment

ikka plastmass ... läbimööduga 110 mm
                      malmist ma vict kasutama ei akka ;D

No selle sama plastmassist solgitoru võtadki...
                      Minu kodukas

Comment

võtsingi .. warsti netis ka ylewal pildid ... .
                        mind liccalt huvvab mis vahe neil un .. kuskilt lugesin et vahe on .. aga huvitab missugune :P

Comment

Working...
                        X