Teade

Collapse
No announcement yet.

Kasti muutus DLS W710-le

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kasti muutus DLS W710-le

Niisiis ostsin siukse endale kast on ise suur ja lahmakas ja kasti sisse on topitud klaas villa ??? Kölar ise on tehtud väga hea ehitusega ss vaatasin ka kölari andmeid . Vas oli 42L pms ja mul kast mis kaasa sain on 62 L. Kölar ise mängib pms samamoodi kui oleks vabasöhus muidugi rohkem bassi aga ikkagi kast ka tuunitud imepisikese toruga mingi 17 hertsi.. mötlesin kui teeksin kasti 40l peale on see liiga suur veel sest recommended oli kölarile 35L . Palun aidake .

Vs: kasti muutus DLS W710-le.

klaas villa
    enne kui keegi päris maha lööb, võiksid kirjavahemärgid ja kokku, lahku kirjutamise vead ära parandada.
    kasti mahu arvutamiseks ei piisa ainult Vas. ühikust. Minu teada on arvutamiseks vaja Fs, Qms, Vas. parameetreid vaja teada
    soovituslik kast sellele ju tootjal olemas koos kogu infoga.
    35,6 liitrit sisemahuks, inverter toruks 100mm läbimõõduga ja 320mm pikk.
    40 liitri peal sa häälestaksid kõlari kasti sageduse lihtsalt madalamale kui ette nähtud (tootja poolt 43Hz) kannatad ainult võimsuse/helirõhu arvelt natuke.
    isiklikult soovitan teha tootjapoolse soovituse järgi ja saad kindel olla, et midagi väga paremat sa temast välja ei võlu.
    Päikest!
    päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Comment

Madala sagudesele saab ikkagi paar db juurde . Aga kui kast oleks 35L ja tuunitud umbes 34hz ? See 43hz hirmutab et ei mängi piisavalt madalale .

Comment

okei mina sain parima tulemuse 40L häälestus 36Hz F3 jääb ka siis 36Hz juurde. samas tootja poolne kasti F3 on 40Hz
        100mm x 373,4mm

aga kunas sul hetkel kast olemas ja sisemahuks on 62l, pane 100mm toru pikkusega 205,4mm. saad kasti häälestuse 34Hz
        siis hetkel peaksid saama 30Hz -7,91dB ja 40L kasti puhul oleks -12,29dB
        päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Comment

Minu meelest see DLS ei lykka nii palju öhku suures kastis . Ja ostsin soome kirbust hypex hs200 vöimu . Keegi oli mingit tuuningut teinud et yks peenem 8pin juhe oli läbi pölenud ja crossoveri plaadi peal mingi sinine trafo . Panen pildi ka . Tahaks teada kas on seda ebays myygil ja täpselt neid numbreid . Http://www.upload.ee/image/4279294/20140926_183119.jpg

Comment

Working...
          X