Mul on tekkinud selline küsimus, et hästi paljud laidavad King Audia-t aga mix siis sellest nii paljud supakaid ehitavad. On põhjusex ainult odav hind. Mille poolest see K.A. siis nii halb on ???. Kas keegi muidu teab kus neid müüaxe, tahax neid näha ja kuulda.
Teade
Collapse
No announcement yet.
King Audia poolt või vastu?
Collapse
X
-
Ma tean, et nüüd hakkavad kõik King Audiot tohutult maha tegema, aga mina mitte. Mul on kodus pool aastat King Audio 12" inverterkastis häält teinud ja kusjuures suhteliselt head. Natuke on küll bassi täpsusega probleeme, aga see rohkem inverterkasti ja natuke valede mõõtude süü. Häält teeb 12" tuppa panekuks piisavalt. Selle raha eest sul mingit valikut pole, niiet kui sul rohkem raha pole soovitan osta küll. Mina ei uskunud tegema hakates, et asi nii head häält suudab teha. Autosse ei soovitaks King Audiot panna, keegi rääkis siin foorumis, et magnet võib ära kukkuda. Üldiselt King Audiol halb maine, kuna firma King mingi Aasia suvaline firma, kes teeb kõikvõimalikke auto tarbekaupu ja ei ole spetsialiseerunud audio ja kõlariehitusele. Selletõttu on ka teiste firmade (Gaz, Rockford Fosgate, Focal - see võrdlus vist ei sobi siia :) kvalitet parem. Siiski on ka hinnad palju kallimad. King Audio ehituse kohta võib öelda, et odavaks teeb ta välimuse ka väike magnet, vahtkummist ääred ja õhuke (nõrgavõitu) membraan. Siiski selle raha eest midagi muud võtta ei ole ja King Audio ostmine raha mahaviskamine nüüd küll pole. Seda ei saa küll halva maine tõttu müüa, aga ise võid kodus sellega siiski suhteliselt rahule jääda -niikaua, kui sul pole paremate elementidega võrldusmomenti. Siiski soovitan ja Tartus saab seda osta Volta autopoest.Muusikahull!
-
Kui nüüd meenutada enda esimest külastust siin foorumis siis mina kukkusin hoolega lugema ikka.Vot tõesti enam ei mäleta kui lolle küsimusi ise alguses esitasin aga hetkels aint solle küsimusi tulebki.Ma olen siiamaani lohutand end sellega, et kui ei taha siis ei pea lugema, veelvähem vastama.muusika on kuulamiseks
Comment
Comment