Teade

Collapse
No announcement yet.

Midagi põnevat:P

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by basssoundman@Apr 17 2004, 13:21
    Kas see käis minu, või RebeL kohta?

Ma mõtlesin rohkem sind basssoundman.....jõhker.
    Ma ei teagi ausaltöelda oma tuttavatest kedagi kes tümakaga võiks niimoodi maja lammutada. Ei midagi pole öelda...jõhker aga kuida helikvaliteet ka muidu on või väristabki ainult tuba ja mis aparaat ja kõlarid sul nii väristavad kui küsida tohib

Comment

..minul isiklikult on hetkel 8-oomise seadistuse peal kõlarid, ajan rohkem kvaliteeti taga ..Basssoundman'i kohta ei tea öelda

Comment

Originally posted by altz+Apr 17 2004, 20:36--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (altz &#064; Apr 17 2004, 20:36)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-basssoundman@Apr 17 2004, 17:54
        Kui mõõtmas ära käid, siis ootaks et sa meid kõiki tymmi kuulama kutsud, kuna see on väärt seda :lol:
        Ma pakuks 138dB
        kahtlen natuke..inim kõrvi peaks kannatama ca 130 db..aga et tuppa 138 db [/b][/quote]
        Mul on laua all woofri ees nii, et hakkab valus. Ja inimese valulävi on olenevalt inimesest 135-140db ning kõrva kile rebestub ca. 140-142dB juures.

Ja õigest helikvaliteedist on asi suht kaugel, aga sitt ta ka pole. Genius DHT-510 ja see kenwoodi subwoofer on pidevalt taga. Aga tegelikult toas on palju muud soundi edastajaid ka.

5.1 Dolby pole just iga mehe arvuti taga Ja filme on päris mõnus vaadata.
        Lemmik mäng on "MAFIA" kuna seal minuteada parim 5.1 tugi. Täpselt jagad ära kus mees on ja kuhu tulistama peab

Comment

Originally posted by basssoundman@Apr 18 2004, 17:29

Mul on laua all woofri ees nii, et hakkab valus. Ja inimese valulävi on olenevalt inimesest 135-140db ning kõrva kile rebestub ca. 140-142dB juures.

Ja õigest helikvaliteedist on asi suht kaugel, aga sitt ta ka pole. Genius DHT-510 ja see kenwoodi subwoofer on pidevalt taga. Aga tegelikult toas on palju muud soundi edastajaid ka.

Lemmik mäng on "MAFIA" kuna seal minuteada parim 5.1 tugi. Täpselt jagad ära kus mees on ja kuhu tulistama peab
          Hmm..a kas siis kast on nii hästi tehtud või millest need jõhkrad db tulevad muidu? ..mis sa ise arvad ntx? sest need kenwoodi elemendid ei ole ju teab mis loomad..
          F&amp;F

Comment

Originally posted by altz+Apr 18 2004, 20:26--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (altz @ Apr 18 2004, 20:26)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-basssoundman@Apr 18 2004, 17:29

Hmm..a kas siis kast on nii hästi tehtud või millest need jõhkrad db tulevad muidu? ..mis sa ise arvad ntx? sest need kenwoodi elemendid ei ole ju teab mis loomad.. [/b][/quote]
            Juusiis on kast õnnestunud ja sobib laiatama kõikjal, nii suuremas, kui väiksemas ruumis, ainult Gyprock väga ei meeldi ja keset tuba olemine:P

Comment

Kuule mis musa sa lasid seal RebeL mingi normaalne tümm ütle nimi.Muide kes tahavad rullnokkasid näha siis addres on http://www.zone.ee/g-zero
              NP iga ühel ei pruugi se käima minna ja see seal peal ei ole mina
              Ette tänades.
              Ah ja ja suppakas on jube hästi tehtud.

Comment

Kui ma õieti mäletan, siis videos oli looks "Sinn Trixx - Rock Stab"

Comment

Originally posted by basssoundman@Apr 17 2004, 17:54
                  Kui mõõtmas ära käid, siis ootaks et sa meid kõiki tymmi kuulama kutsud, kuna see on väärt seda :lol:
                  Ma pakuks 138dB
                  138db ??? selleks on vaja 2000W

Comment

Originally posted by artur+Apr 20 2004, 21:08--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (artur &#064; Apr 20 2004, 21:08)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-basssoundman@Apr 17 2004, 17:54
                    Ma pakuks 138dB
                    138db ??? selleks on vaja 2000W [/b][/quote]
                    Minul= 500W 139dB :P
                    SPL Dynamics PRO

Comment

Originally posted by basssoundman@Apr 20 2004, 21:32

Minul= 500W 139dB :P
                      SPL Dynamics PRO
                      autos võib olla jah aga toas???ma bb6-s vaatasin et ikka ei tule välja

Comment

Mis loll jutt see siin on ? Bassbox pro-s vaatad, kui suure rõhuga yx või teine kast mängib ? Nonsense, isegi bassbox pro ei arvesta mõningaid tegureid....
                        ...ja...
                        ...Kõrvakiled ei rebene 142dB juures.
                        kris@andmevoog.eu

Comment

Millise rõhuga kast mängib tähendabki et mitu db kõlar annab.mingis väikses ruumis on db tõesti rohkem aga mitte nii palju. sel juhul ma teen kasti millel küljed võrdsed ja panen pea suppari kasti ja ütlen et oli küll 160db. :wacko:

Comment

see laua liigutamine on kahtlane asi. kui supparid on laua ääres või all siis see seletab mix kõik lendab nii palju. ja mis kvaliteedist rääkida kui laud ja aknad plärtsuvad?? pane pigimatid akendele aga njah... kas asjade plärin ei sega? mul on ärvuti taga 2*s90 ja kardinapuude konksud paneb isegi sirisema, see ajab ikka närvi küll.

Comment

Minu Estoniad ei pane küll midagi erilist värisema. Kas nad tekitavad vähem helirõhku?
                              Ja kas ma olen õigesti aru saanud, kui, 1w/1m on 85db ja 2x rohkem võimsust tähendab 3db, siis 32w juures peaks olema 100db?
                              TFK Audio
                              #tfkaudio
                              http://www.facebook.com/tfkaudio/
                              http://tfkaudio.blogspot.com/
                              - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

..peaks ka vist filmima mida mu korteri väilsuks teeb kui musa kuulan :P

Basssoundman peaks teadma millest jutt käib

Comment

Working...
                                X