Mul nagu S-90 kodus kuid nad pole päris korras. Bassielementidel on koonused sisse lükatud ja heli kärisev. Kuda neid üles tagasi saaks. Antud elemendil need koonused päris suured.
Teade
Collapse
No announcement yet.
S-90 vigased
Collapse
X
-
Originally posted by tsaarts@Apr 27 2004, 05:59
Mul nagu S-90 kodus kuid nad pole päris korras. Bassielementidel on koonused sisse lükatud ja heli kärisev. Kuda neid üles tagasi saaks. Antud elemendil need koonused päris suured.
siis on veel selline võimalus et lõikad/lahustad kupli äärest ära , painutad välja ja teed korda ja kleebid tagasi ..
a see et kuplist kyll heli olenema ei tohiks ..
Comment
-
kusjuures peaks olema bassikal seespool membraani küljes mõlemal pool augud, õhukese riidega kaetud. endal on niimoodi, mul paar korda läind kuppel mõlki ja olen traadiga seestpoolt sealt august välja lükanud, sest mul võresid pole.tee see riie katki mingi traadi või millegi peenikese asjaga ja lükka kuppel väljapoole tagasi ja teadmiseks, et heli muutub kohe, bassi ei tule enam, takistab.
Comment
-
Originally posted by mattyas@Apr 27 2004, 21:43
tee see riie katki mingi traadi või millegi peenikese asjaga ja lükka kuppel väljapoole tagasi ja teadmiseks, et heli muutub kohe, bassi ei tule enam, takistab.
Comment
Comment