Teade

Collapse
No announcement yet.

Vaja teada kõlari andmeid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vaja teada kõlari andmeid

Mul on siis siin kodus üks väike kõlar väikses kastis. arvuti kõlarite taga mängib päris hästi kuid mõtlesin et teen ta ümber. nimelt tahaks seda teha Bandpass Single-Tuned Box tüüpi kõlariks teha. kasutan abivahendina bassbox pro 6'te. kõlari andmete sisestamisel tekkis probleem siis mõne asjaga. ühelt lehelt lugesin et vaja on teada sihukesi andmeid: Pe, Re, Qts, Vas, Fs, SPL. äkki keegi teab neid andmeid. see kõlar on ise mingi 12.5 cm läbimõõduga ja taha on kirhjutatud, et see on 20w ja 4oomi. seda ma ka ei leidnud kuhu see SPL asi panna ja mis see on. :huh:

bandpassi saad paremini mängima suure õnnega, arvan. kui üldse saad. kas rohkem ei võiks öelda, näiteks mis firmaga tegu on?

T/S parameetrid leiad võibolla kuskilt netist ainult, veel suuremate entusiastide foorumist.

endal on ka plaanis creative inspire 5.1 5100 subwoofer teise kasti mängima panna, seda rohkem eksperimendi mõttes. kuid asju, mida kuskilt võtta pole, on T/S parameetrid, isegi Creative ei paljasta neid mulle

edu eksperimenteerimisel
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Originally posted by yboy@May 7 2004, 15:27
      Mul on siis siin kodus üks väike kõlar väikses kastis. arvuti kõlarite taga mängib päris hästi kuid mõtlesin et teen ta ümber. nimelt tahaks seda teha Bandpass Single-Tuned Box tüüpi kõlariks teha. kasutan abivahendina bassbox pro 6'te. kõlari andmete sisestamisel tekkis probleem siis mõne asjaga. ühelt lehelt lugesin et vaja on teada sihukesi andmeid: Pe, Re, Qts, Vas, Fs, SPL. äkki keegi teab neid andmeid. see kõlar on ise mingi 12.5 cm läbimõõduga ja taha on kirhjutatud, et see on 20w ja 4oomi. seda ma ka ei leidnud kuhu see SPL asi panna ja mis see on. :huh:
      mul on auto. kahe uksega ja punane. kas keegi oskab öelda mulle mis marki ta on, palju on mootori töömaht, lõppkiirus ja kütusekulu?

Comment

jälle üks hea teema mida lugeda

Comment

Just nimelt, eelkõige tuleks lugeda läbi teema OLULISED TEEMAD.....aga küsija suu pihta ei lööda.

Comment

aga mõnikord tahax kyll ikka hea tymaka panna... nii et hambad väljas...:P
            Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

Comment

Milles küsimus, mõõda ise ära need parameetrid.
              Vaja on arvutit helikaardiga ja võimendit või teise variandina generaatorit ja voltmeetrit, vaja mineva abi saab siit foorumist.

Comment

Working...
              X