Teade

Collapse
No announcement yet.

Milline woofer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Milline woofer

probleem siis selline et kaks pioneeri supparit ts-w305c inverter kastis 100 L,inverter 30Hz . võimuks alpine mrv-t505. bass on aga mingi jama , ei ole mürinat ja võiks pehmem olla. graafik on ka http://www.hot.ee/artur1984/ . sooviks need pioneerid maha müüa ja osta midagi paremat. siit ka küsimust mida osta?hind oleks kuni 2000eek
    soovitage siis mida teha või mõnda head supparit.

Äkki täpsustaksid,kui suured,mis hind.Jms

Comment

Originally posted by G-ZerO@May 8 2004, 20:38
      Äkki täpsustaksid,kui suured,mis hind.Jms
      raha paneks täpselt niipalju kui nende pioneeride eest saab kui maha müüa, võib-olla siis mingi +500 ka. Ei teagi palju pioneeride eest küsida. ostsin mingi kuu aega tagasi 1300 tk ja kasti tegin ise.

aga eesmärk nr1 on ikka nendest asja saada.kas äkki vatti rohkem või midagi?
      nad on mul muidugi paralleelselt võimule ühendatud ja võim lubab ka, kuid kas sellest võib heli halb olla et 2 oomi?

Comment

Sul peaks päris hea soundi kätte saama nendest.Ma arvan et sul on mingi jama kuskil makkis,võimendis,kastis vms.Ma ei usu et see nii lahja on nagu saa kirjeldad.Kas sul kellegi teise autos ei ole võimalus seda kasti proovida? :huh:

Comment

Originally posted by G-ZerO@May 8 2004, 21:28
          Sul peaks päris hea soundi kätte saama nendest.Ma arvan et sul on mingi jama kuskil makkis,võimendis,kastis vms.Ma ei usu et see nii lahja on nagu saa kirjeldad.Kas sul kellegi teise autos ei ole võimalus seda kasti proovida? :huh:
          proovida küll ei tea kedagi kes nõus oleks, ei tunnegi kedagi kellel suppar autos.Dixoga sai räägitud ja tema oli samal arvamusel et need 305c lihtsalt ei mängi. Kunagi oli mul neid 1 ja kast 46,7L toru34Hz ja siis oli sound sama mis kahega nüüd. ja enne peksis selga isegi natuke paremini

Comment

Kõigepealt soovitaks ikka võimu manuali lugeda väheke, kui margi panid ikka õige siis see 2 Oomi sillas ei kannata ( ei tasu sassi ajada stereot ja silda) ja sinu pioneeridele jääb ta lahjaks, ühele sobiks küll aga kahele palju. Inverter - palju sul neid on? Kui 1 - soovitax kahte 35cm. Vooderduse lisamisest üldjuhul eriti abi ei tohix olla. Edu!

Comment

Originally posted by wert@May 9 2004, 16:51
              Kõigepealt soovitaks ikka võimu manuali lugeda väheke, kui margi panid ikka õige siis see 2 Oomi sillas ei kannata ( ei tasu sassi ajada stereot ja silda) ja sinu pioneeridele jääb ta lahjaks, ühele sobiks küll aga kahele palju. Inverter - palju sul neid on? Kui 1 - soovitax kahte 35cm. Vooderduse lisamisest üldjuhul eriti abi ei tohix olla. Edu!
              kannatab 1oomi kõikide kõlarite peale kokku. seal on nupp ka mingi low impedance. kõik on õigesti sätitud võimul, kui ainult et võim on äkki pees. ma tal gain pote jootsin üle,sest joode oli lahti.muidugi toide ja rca jooksevad ka lähestikku ja väiksemal volume-l on kvaliteet kuidagi parem ka.

Comment

Working...
              X