Teade

Collapse
No announcement yet.

uus woofer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

uus woofer

ostsin selle k6lli l6puks 2ra 150.- ja tahaks kasti teha selle k6lli pic

kasti tyybiks tahaks kindlalt bandbassi teha

Comment

mul oleks ka filtrit vaja mis l6ikaks k6ik yle 150hZ 2ra, kasti materjal 22mm vineer v6i saepuruplaat ja inverter max l2bim66t 50mm

Comment

no aga ole lahke -> tee siis bandpass , a sa pead teadma ka selle valjuka andmeid igasuguseid , ilma nendeta ei saa

Comment

ja sis selle pildi kohta ytleb niimoodi --> Database connection error

Comment

ma ise ei oska bandbassi arvutada siis ma annaks hoopis andmed Fs-30 Vas-30 Qts-0.35 Qes-0.375 Qms- 4.72 84db 40-5000hz 4/8om
            ja loodan et keegi selle kasti mulle 2ra arvutaks

Comment

miks see just bandpass kast peab olema? pordiga kastis mängiks ta palju paremini. <_< kui tahad miskit eksootilist teha, siis proovi äkki ka transmission-line kasti?
              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Bandpass kastis võid sa kogemata sellele elemendile liiga teha, sest sa ei taju, kuna moonutama hakkab ja kuna amplituud liiga suureks läheb -elemendi võimsustaluvus liiga väike. Inverterkastis nõiub ikka kõvasti parema heli sellest, aga kui just tahad seda "kiirlaadimisega hiinlast" teha, siis jah...

Comment

asi on selles et see v2heke vatti saand ja v2ike kr6pib on bassil juures ma m6tsin et kui bandbasskast teha siis see kaob 2ra

aga filtri kohta keegi ei suuda midagi 8elda kuna ma tahaks filtrit sellele ,et 150hZ pealt k8rged 2ra l6ikaks

Comment

bass v6iks olla selline millega saab d&#39;n&#39;b trance ja vahest ka hip-hop-i kuulata

Comment

Originally posted by drizzle@May 10 2004, 13:32
                      asi on selles et see v2heke vatti saand ja v2ike kr6pib on bassil juures ma m6tsin et kui bandbasskast teha siis see kaob 2ra

aga filtri kohta keegi ei suuda midagi 8elda kuna ma tahaks filtrit sellele ,et 150hZ pealt k8rged 2ra l6ikaks
                      kuna sa nähtavasti üldse ei tea mida bandpass kast endast kujutab, siis palun katseta midagi lihtsamat.

Comment

Originally posted by Zen+May 10 2004, 14:19--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Zen @ May 10 2004, 14:19)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-drizzle@May 10 2004, 13:32

kuna sa nähtavasti üldse ei tea mida bandpass kast endast kujutab, siis palun katseta midagi lihtsamat. [/b][/quote]
                        ega eriti ei tea jah
                        aga mida kujutab endast transmission-line ? seda v6iks tglt isegi proovida

Comment

Originally posted by drizzle+May 10 2004, 16:34--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (drizzle @ May 10 2004, 16:34)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
                          Originally posted by Zen@May 10 2004, 14:19
                          <!--QuoteBegin-drizzle
                          @May 10 2004, 13:32

kuna sa nähtavasti üldse ei tea mida bandpass kast endast kujutab, siis palun katseta midagi lihtsamat.
                          ega eriti ei tea jah
                          aga mida kujutab endast transmission-line ? seda v6iks tglt isegi proovida [/b][/quote]
                          alustuseks võiksid sa selle krõbina ära kaotada ehk elemendi korda teha. arvatavasti tuleb see su elemendil sukast, mis tuleb uus teha, vähamalt mina pidin kõikidele oma estoniatele uued tegema sest lihtsalt väga kähku läksid läbi ja hakkas sedasamust krõbinat tekitama.

Comment

sukk? see on see papp osa mis seal magnetis on?

Comment

need on need kaks traadi moodi asja mix jooksevad kolari raami kyljest papi kylge :unsure:

Comment

Working...
                              X