ostsin selle k6lli l6puks 2ra 150.- ja tahaks kasti teha selle k6lli pic
Teade
Collapse
No announcement yet.
uus woofer
Collapse
X
-
Bandpass kastis võid sa kogemata sellele elemendile liiga teha, sest sa ei taju, kuna moonutama hakkab ja kuna amplituud liiga suureks läheb -elemendi võimsustaluvus liiga väike. Inverterkastis nõiub ikka kõvasti parema heli sellest, aga kui just tahad seda "kiirlaadimisega hiinlast" teha, siis jah...
Comment
-
Originally posted by drizzle@May 10 2004, 13:32
asi on selles et see v2heke vatti saand ja v2ike kr6pib on bassil juures ma m6tsin et kui bandbasskast teha siis see kaob 2ra
aga filtri kohta keegi ei suuda midagi 8elda kuna ma tahaks filtrit sellele ,et 150hZ pealt k8rged 2ra l6ikaks
Comment
-
Originally posted by Zen+May 10 2004, 14:19--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Zen @ May 10 2004, 14:19)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-drizzle@May 10 2004, 13:32
asi on selles et see v2heke vatti saand ja v2ike kr6pib on bassil juures ma m6tsin et kui bandbasskast teha siis see kaob 2ra
aga filtri kohta keegi ei suuda midagi 8elda kuna ma tahaks filtrit sellele ,et 150hZ pealt k8rged 2ra l6ikaks
ega eriti ei tea jah
aga mida kujutab endast transmission-line ? seda v6iks tglt isegi proovida
Comment
-
Originally posted by drizzle+May 10 2004, 16:34--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (drizzle @ May 10 2004, 16:34)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by Zen@May 10 2004, 14:19
<!--QuoteBegin-drizzle@May 10 2004, 13:32
kuna sa nähtavasti üldse ei tea mida bandpass kast endast kujutab, siis palun katseta midagi lihtsamat.
aga mida kujutab endast transmission-line ? seda v6iks tglt isegi proovida[/b][/quote]
alustuseks võiksid sa selle krõbina ära kaotada ehk elemendi korda teha. arvatavasti tuleb see su elemendil sukast, mis tuleb uus teha, vähamalt mina pidin kõikidele oma estoniatele uued tegema sest lihtsalt väga kähku läksid läbi ja hakkas sedasamust krõbinat tekitama.
Comment
Comment