mul ka üks paar estoniaid kodus ja ühel bassikas krõbiseb-krabiseb. Kas selle saab siis korda teha ja kuidas seda teha?
Teade
Collapse
No announcement yet.
uus woofer
Collapse
X
-
võtad kõrvaklapijuhtme millel see kummist võimisiganes kate ümber ja ainult otsast koorid selle maha(niipalju et saaks kinni tinutada). vana suka võid sealt kohast ära lõigata kus see auk on kust ta teisele poole membraani läheb aga jäta tinutamiseks mingi 0,5-1cm kah ikka.tinutad kinni ja siis liimid kummiliimiga vastu membraani kuni klemmini(klemmi all mõtlen asja millega vana sukk membraani külge kinnitus). siis ei tohiks enam ära tulla, mitte kuidagi kohe, aga ole kannatlik liimi kuivamisega-lased ühe kihi peale ja oota ära kuni täielikult ära kuivab.alles siis uus kiht.
mina ei ole vastutav kui keegi ei peaks sellega hakkama saama ja suudab elemendid ära lõhkuda, see on lihtsalt jutt sellest kuidas mina oma 4 kõlariga toimisin.kahel kastil on suvest saati sellised sukad ja ükskõik kui palju ma nendega lammutanud olen, uuesti pole katki läinud ega krõbinat tekitama asi hakanud.
EDIT:ennem tuleks kindlaks teha kas on ikka sukkadega tegu, mis seda krõbinat põhjustavad(aga ega see vahetus kahjuks ei tule, ainult kasuks).liimimiseks kasutasin pintslit.
Comment
Comment