Teade

Collapse
No announcement yet.

Kastimõõtude arvutamise saamatus ....

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kastimõõtude arvutamise saamatus ....

Boschmann ZX-122N ... Mässasin Bassbox proga aga tõesti ei saanud sugugi hakkama... kas keegi suud ab aidata... sooviksin ventileeritavat kasti, tavalist püstprismat... rohkem ei soovigi...!

Aga teeks niimoodi,et sa paneks siia ka need kõlari parameetrid või vähemalt vas,fs ja qts tglt saada meilile taavilans@hotmail.com sest ma ei satu koguaeg siia foorumisse.

Comment

http://www.zone.ee/allar88
      sealt boschmann ja parameetrid.
      S A C
      Siberian Audio Concept

Comment

Nii siin on siis B. parameetrid ZX-122N:

Revc: 3,84 oomi
        Fs: 38,70 Hz
        Zo: 59,80 oomi
        Sd: 2,5 litre
        Dia: 30 cm
        BL: 9,71 TM
        No: 0,52%
        SPLo: 90,58 dB
        Qms: 10,06
        Qes: 0,69
        Qts: 0,65
        Vas: 71,39 litr
        Cms: 240,72 uM/N
        Mms: 70,23 Gram
        Mmd: 64,62 Gram
        Xmax: 5 mm
        Pmax: 550 w

Kena olex kui inimesed kes BassBox prod valdavad natukene aega leiaksid ja oma variandid siis ülesse paneksid (Kast peaks olema ventileeritud ning tavaline püstprisma). Tnx Teile! h34r:

Comment

<- Nii mina/meie saime sellise graafiku.... on see tõeline sõelapõhi?

Comment

Originally posted by Pearu1@May 11 2004, 16:13
            <- Nii mina/meie saime sellise graafiku.... on see tõeline sõelapõhi?
            Mis sõela põhi,et 60hz mängib kõige tugevamini ma sain midagi sarnast ja mõõdud on 70L 103x300 inverter m kõige madalam mis välja mängiks oleks mingi 31 hz.

Comment

ühesõnaga graafik oli õige ja norm?

Comment

Kui sa seda kraafikut õigeks pead ja ise rahul oled siis mine otsi vajalikud tükid ja ehitama... B)

Comment

Aja kasti tiba suuremaks ja inverteri sagedust natuke madalamale saad ilusa sirge graafiku.

Comment

Mida sirgem seda parem?... MIda see 2kiline jõnks siis tähendab <_< :unsure: :unsure:

Comment

Originally posted by Pearu1@May 17 2004, 20:19
                      Mida sirgem seda parem?... MIda see 2kiline jõnks siis tähendab <_< :unsure: :unsure:
                      huvitab ka mind
                      müüa golf 2gti http://www.vwklubi.org/forum/viewthread.php?tid=5346

Comment

Hmmmm.... Ma vaatasin sealt allari lehelt parameetreid elementidele... aga kuidagi ei leidnud sellise elemendi andmeid Boschmann V1240Y

äkki oskab keegi ise selle kohta mingi suguseid parameetreid leida või kui keegi on proovinud juba sellele elemendile kasti uymber meisterdada siis võiks infot jagada

Comment

40x40x50 inventer 2X7,5cm(diameeter)pikkusega 30 cm(sirged ) ja yle poole vatiini

Comment

2x 7,5cm torud liiga väikesed, 103 sed parajad kuid kipuvad ka veidike liiga väikesteks.
                            Element ise üsna sooda, ei tasu eriti ja eelnevate kasti mõõtudega on sedasi, et liiga kuubi kujuline, tee parem mingi risttahuka moodi.
                            S A C
                            Siberian Audio Concept

Comment

mul on kast valmis elemendiga v-1240xyb

Comment

Working...
                              X