klust saada sellist kõlarit nagu XE ja palju see maksab kas on ta sama hull kui king audio :huh:
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kust saada ?????
Collapse
X
-
Mul on 10" Xe ja see maksab 490
ja ma kahtlen et 15" Xe kuskil olemas on
Aga mina kyll kiidan seda elementi
sellel on taga "jahutus" ja ple mingi vahtkummist lõdvik nagu
KA`l ja magnet on kaa väga suur ja "vuntsid" on yhepikkused mitte nagu KA´l
Ja ühenduseks on sellised krutitavad woofri klemmid
Comment
-
Originally posted by G-ZerO@May 16 2004, 10:47
Kaks sõna STAR SOUND maksab 620.-
kas järve noores tehnikus on see müügil w?
Comment
-
Star Sound on Tallinnas Citymarketis esindatud.Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Originally posted by Botased@May 16 2004, 10:18
....minu arvmaus...no XE pole jah tõesti mingi eriti firma..tavaline hiinakas jne kvaliteet kah eriti pole aga hinda ka nyyd väga palju pole selle spl-i kohta mis nad annavad..
aga King audioga kyll võrrelda ei saa...sest king on täiesti "augu täide"F&F
Comment
-
Tõsi ta on.See on väga odav ja kvaliteetne firma.Nimelt tegu on inglismaa kaubaga.Pioneeriga ei ole mina kokku puutunud.Kuid need kes on kuulnud selle firma elementi mängimas (SSW - 12SVC 2200.-)on asja kiitnud.
Aga mina oman kahte 12" 620.- ja olen küll rahul.
seal veel natuke juttu http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php/tid=22499
Comment
-
Originally posted by altz+May 16 2004, 18:39--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (altz @ May 16 2004, 18:39)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Botased@May 16 2004, 10:18
....minu arvmaus...no XE pole jah tõesti mingi eriti firma..tavaline hiinakas jne kvaliteet kah eriti pole aga hinda ka nyyd väga palju pole selle spl-i kohta mis nad annavad..
aga King audioga kyll võrrelda ei saa...sest king on täiesti "augu täide"[/b][/quote]
Äkki paned oma tornidest pildid kaa yles
Comment
Comment