Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
sooviks teada milliseid laule te kasutate SPL võistlulustel ma ise olen kah netist leidnud yhe dj magic mike-ultimate subwoofer test...
võin selle netti kah yles panna kui soovi on
Proovisin kah, aga mul ta supakas enamasti aint mürises kui ta neid erinevaid sagedusi lasi. Midagi meeldivat selles küll ple. ma ei tea nüüd kas mõnele see siis meeldib või on mul kehva supakas. :huh:
Originally posted by pobeeda@May 19 2004, 18:42 Proovisin kah, aga mul ta supakas enamasti aint mürises kui ta neid erinevaid sagedusi lasi. Midagi meeldivat selles küll ple. ma ei tea nüüd kas mõnele see siis meeldib või on mul kehva supakas. :huh:
siinuse kuulamine ilmselt ei ole kellelegi eriti meeltmööda, aga vii ennast asjadega natuke rohkem kurssi. võistlustel keegi benny benassit sul laskma ei hakka.
Mina kasutan võistlustel 47Hz siinust Ise arvutis tehtud 0db nivooga jne jne ning plaati lastud. Tegelt sai siis terve plaaditäis kõiksugu siinustoone ja sweepe täis tehtud, et saaks kasutada seda mida just vaja on.
Comment