Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Et äkki oskate mõnd normaalset isendit soovitada mis mark jne jne, nii öelda hinna ja kvaliteedi suhtega. Võib teha ka konkreetsemaid pakkumisi:
Ette tänades.
mu ühel sõbral on vectras ovaalid + VDO 12" marki ei tea kuid ta sai mingi 2,5k eest kätte see ikka mega hää norm. võimsus on 600w ja max. on 1000w soovitan bass oli supper hää
Originally posted by feel_the_bass@May 19 2004, 18:20 mu ühel sõbral on vectras ovaalid + VDO 12" marki ei tea kuid ta sai mingi 2,5k eest kätte see ikka mega hää norm. võimsus on 600w ja max. on 1000w soovitan bass oli supper hää
Julgen vastu vaielda. Bassi on selle raha eest ikka vähe. Ja hääl mulle ka ei meeldinud. Liiga palstiline ja kare nagu. Seda sügavust väga pole ja kõige kokreetsem ka pole. 2500.- eest valiksin isiklikult midagi muud.
kui küsida tohib kas eesmärk on autos muusikat kuulata või selle plekid hävitada? kui tahad autos lihtsalt kuulata muusikat siis peaks ju 100w nominaaliga subwoofer küll piisav olema. tegelikult veel parem oleks ette head kõlarid ära osta ja siis alles woofri peale mõelda. võibolla polegi vaja.
to Ali_Qiller
-------------
kui küsida tohib kas eesmärk on autos muusikat kuulata või selle plekid hävitada? kui tahad autos lihtsalt kuulata muusikat siis peaks ju 100w nominaaliga subwoofer küll piisav olema. tegelikult veel parem oleks ette head kõlarid ära osta ja siis alles woofri peale mõelda. võibolla polegi vaja.
___________________________________-
Jah 100w nominaalist arvan et on kyll ja meeldib ka see lähenemine ett ette kõigepealt kõlarid ära, seda vist katsungi teha. Woower siiski arvan et võiks olla, kysimus siiski milliste parameetritega peaks nende kõlarite parameetrid olema, et oleks nii korralik kõrge heli kui ka bass:=)
Comment