mul selline kysimus et mis vahe on passiivsel ja aktiivsel subbakal ja ärge palun akkake rääkima et seda arutatud jne ja kui juba kysimiseks läx et äkki hinnaklass sub+kast et mis hinnad u on ? :unsure:
Teade
Collapse
No announcement yet.
subwoofrid
Collapse
X
-
Originally posted by ripspeed@May 20 2004, 16:30
mul selline kysimus et mis vahe on passiivsel ja aktiivsel subbakal ja ärge palun akkake rääkima et seda arutatud jne ja kui juba kysimiseks läx et äkki hinnaklass sub+kast et mis hinnad u on ? :unsure:F&F
-
oli vä? tõsi vä? normaalne!!!!! Jälle rate.ee släng tungib sisse. Krt küll.
PALUN KASUTADA VÄHEKE OTSINGUT!Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Ei soovitaks sul Philipsit ostma hakata, sellise hinna juures sealt kvaliteeti loota pole. Nende viga on nimelt selles, et algul teevad suht normi häält, kuid peale mõne nädalast kuulamist hakkab moonutama (detailid hakkavad kolisema, kuna on kasutatud suht palju plast materjali)
Vahepeal oli müügil poes Technicsi aktiiv supakaid, hind jäi sinna 3500 kr kanti, kvaliteet ja hääl on suht hea neil. Nüüd võibolla võiksid vaadata mõnda Audest, kodumaine aga samas täiesti talutava kvaliteediga.
Üldjuhul sa 2500 kr eest poest head aktiiv supakat ei leia.
Comment
-
Originally posted by kass@May 20 2004, 17:05
Ei soovitaks sul Philipsit ostma hakata, sellise hinna juures sealt kvaliteeti loota pole. Nende viga on nimelt selles, et algul teevad suht normi häält, kuid peale mõne nädalast kuulamist hakkab moonutama (detailid hakkavad kolisema, kuna on kasutatud suht palju plast materjali)
Vahepeal oli müügil poes Technicsi aktiiv supakaid, hind jäi sinna 3500 kr kanti, kvaliteet ja hääl on suht hea neil. Nüüd võibolla võiksid vaadata mõnda Audest, kodumaine aga samas täiesti talutava kvaliteediga.
Üldjuhul sa 2500 kr eest poest head aktiiv supakat ei leia.
Comment
-
seda muuseas kasutataxe ja kui ära arjub sis enam lahti ei saaRIPSPEED!
Siin foorumis austatakse Eesti keelt ja peetakse lugu õigekirjast!Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
Comment
-
Originally posted by ripspeed@May 20 2004, 17:19
tänud informatsiooni eest aga minu arust philipsi aktiivsub on kyll hea sest mu sõbral on sellne ja yli hästi mängib kuigi mingi 2 aastat on old
Comment
-
Nagu peale Audese siis muud ei olegi või? Ja kui pole, siis peab just kõige "ägedam" valjukas Audeselt olema? Philipsil ka jua subbaka valjukas minu mäletamist mööda 6.5"(ühel mudelil võib olla venitas 8" ka välja) - et nagu muu kraam ei sobigi siis või?
Muudke oma suhtumist asjadesse! Kui ei ole piisavalt raha korraliku asja ostmiseks, siis KRT KÜLL ärge igasugu crapi ka ostke!!!!!Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
Comment
Comment