Teade

Collapse
No announcement yet.

subwoofrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

subwoofrid

mul selline kysimus et mis vahe on passiivsel ja aktiivsel subbakal ja ärge palun akkake rääkima et seda arutatud jne ja kui juba kysimiseks läx et äkki hinnaklass sub+kast et mis hinnad u on ? :unsure:
    TeamRMS

Originally posted by ripspeed@May 20 2004, 16:30
    mul selline kysimus et mis vahe on passiivsel ja aktiivsel subbakal ja ärge palun akkake rääkima et seda arutatud jne ja kui juba kysimiseks läx et äkki hinnaklass sub+kast et mis hinnad u on ? :unsure:
    Seda on SITAX arutatud :angry: aga aktiiv on lihtsalt koos võimendiga subakas ja passiiv võimendi ja subakas erladi.
    F&F

Comment

ma ju ytlesin et ärge pahandage et seda on naq u juba artutatu aga mi hinna klass ma olen näind et poes kastis philipsi aktiiv sub maxis mingi 2ja pool kilo
      TeamRMS

Comment

oli vä? tõsi vä? normaalne!!!!! Jälle rate.ee släng tungib sisse. Krt küll.

PALUN KASUTADA VÄHEKE OTSINGUT!
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Ei soovitaks sul Philipsit ostma hakata, sellise hinna juures sealt kvaliteeti loota pole. Nende viga on nimelt selles, et algul teevad suht normi häält, kuid peale mõne nädalast kuulamist hakkab moonutama (detailid hakkavad kolisema, kuna on kasutatud suht palju plast materjali)

Vahepeal oli müügil poes Technicsi aktiiv supakaid, hind jäi sinna 3500 kr kanti, kvaliteet ja hääl on suht hea neil. Nüüd võibolla võiksid vaadata mõnda Audest, kodumaine aga samas täiesti talutava kvaliteediga.
          Üldjuhul sa 2500 kr eest poest head aktiiv supakat ei leia.

Comment

Originally posted by kass@May 20 2004, 17:05
            Ei soovitaks sul Philipsit ostma hakata, sellise hinna juures sealt kvaliteeti loota pole. Nende viga on nimelt selles, et algul teevad suht normi häält, kuid peale mõne nädalast kuulamist hakkab moonutama (detailid hakkavad kolisema, kuna on kasutatud suht palju plast materjali)

Vahepeal oli müügil poes Technicsi aktiiv supakaid, hind jäi sinna 3500 kr kanti, kvaliteet ja hääl on suht hea neil. Nüüd võibolla võiksid vaadata mõnda Audest, kodumaine aga samas täiesti talutava kvaliteediga.
            Üldjuhul sa 2500 kr eest poest head aktiiv supakat ei leia.
            tänud informatsiooni eest aga minu arust philipsi aktiivsub on kyll hea sest mu sõbral on sellne ja yli hästi mängib kuigi mingi 2 aastat on old
            TeamRMS

Comment

RIPSPEED!
              Siin foorumis austatakse Eesti keelt ja peetakse lugu õigekirjast! :angry:
              Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

seda muuseas kasutataxe ja kui ära arjub sis enam lahti ei saa B) :lol:

Comment

seda muuseas kasutataxe ja kui ära arjub sis enam lahti ei saa
                  Seda sama peaks ka kasutaja atz666 kohta ütlema
                  RIPSPEED!
                  Siin foorumis austatakse Eesti keelt ja peetakse lugu õigekirjast!
                  Ja olgem ausad, Philipsi subbakad ei külba ikka kohe kuhugi! Nagu enamus müüme_ise_kõiki_asju_mida_ise_pole_teinud-firmade kohta.
                  Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

aga ma pakkun et see olex odavam kui audes 100w 100-6 ja võim kah siis osat kuigi kui raha oleks siis loomulikult audese ostaksin aga philips tuleb nagu odavam ise olen muidu suur audese fänn
                    TeamRMS

Comment

Originally posted by ripspeed@May 20 2004, 17:19
                      tänud informatsiooni eest aga minu arust philipsi aktiivsub on kyll hea sest mu sõbral on sellne ja yli hästi mängib kuigi mingi 2 aastat on old
                      Ega see kui su sõbral on selline supakas ei tähenda et ta kohe hea on, 2500.- eest saad juba ise ehitada suht talutava heliga aktiivsubwoofri.

Comment

Nagu peale Audese siis muud ei olegi või? Ja kui pole, siis peab just kõige "ägedam" valjukas Audeselt olema? Philipsil ka jua subbaka valjukas minu mäletamist mööda 6.5"(ühel mudelil võib olla venitas 8" ka välja) - et nagu muu kraam ei sobigi siis või?

Muudke oma suhtumist asjadesse! Kui ei ole piisavalt raha korraliku asja ostmiseks, siis KRT KÜLL ärge igasugu crapi ka ostke!!!!!

Comment

Ära osta Philipsit!
                          See, et su sõbral ta kaks aastat hästi mänginud on ei tähenda ,et sealt ka mingit kvaliteeti loota on. Võrdle seda Philipsit näiteks mõne Audese supakaga, märkad kohe erinevust.

Kogu parem natuke juurde ja osta korralik asi, vähemalt hiljem ei kahetse.

Comment

aga umbes palju maksma läheks 100w 100-6 audes ja võim koos? mulle muidu audese helikvaliteet täitsa meeldib ja näeb korralik välja ka
                            TeamRMS

Comment

Võim umbes 2300kr
                              Woofer 1100kr
                              + lisandub ka kasti materjali kulu.

Comment

Working...
                              X