Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Mõttel pole viga, isegi täitsa hea mõte on, kuid alati neid kaste mille mõõtmeid ei taheta avalikustada.
Eks ma siis teen järje lahti ja alustuseks audes 75w104 inverter kast kus on püramiid all heli ühtlasemaks jaotuseks ruumis.
No sai kah paar aastat tagasi ehitatud selline isend. Kast on ehk veidi suur ja mängib tiba liiga madalalt aga helikvaliteediga olen rahul. Isoleermaterjaliks on vatiin, kast on valmistatud 20mm paksusest puitlaastplaadist ja sisemiste tugevdusribidega. Valmistatud täpselt mõõdu järgi 95a luukpära Honda Civicule.
Ps kõlar täidab poole pakiruumist teise poolde mahub täpselt spordikott .
Fotosid pole viitsinud teha.
No mul pole jällegi nii hästi tehtud nagu teistel,aga nii palju on ikka aru saada et on 2 elementi ja 2 inverterit mis on suunatud üles poole ja 2 kambrit
PS.Klikige naervale tondile ja täiendasin joonist ka natuke sest eelmised olid puhta valed
Just kasti joonis ei ole, kuid selle järgi saab teha küll : Pioneer TS-W303C slot port inverter kast
Oma uue projekti kasti jooniseid ja asju panema ei hakka... sel lihtsal põhjusel, et vaevalt keegi omale selle elemendi üldse siia eestis veel toob (pole selline laiatarbekaup siin eestis)... ja kui siiski peaks, eks siis räägime juba omavahel isekeskis sellest lähemalt.
Vat ei mäleta mõõte enam... sest kast juba ammu ammu uue omaniku leidnud. Samas kuna liitrid on olemas ja inverteri suurus ja pikkus ka, ei ole miski mure selle kasti mõõdud sealt tuletada.
Comment