Teade

Collapse
No announcement yet.

ehitus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ehitus

mul on üks valjukas ,ainsad andmed mida tean on läbimõõt 31,5 cm ,takistus 12 oomija seda et on umbes 80w.
    Kas on üldse mõtet kasti ehitada ja kui siis mis mõõtudega,sest seda ma tean et programi jaoks on hirmsasti andmeid vaja.

Originally posted by heigo003@May 26 2004, 16:17
    mul on üks valjukas ,ainsad andmed mida tean on läbimõõt 31,5 cm ,takistus 12 oomija seda et on umbes 80w.
    Kas on üldse mõtet kasti ehitada ja kui siis mis mõõtudega,sest seda ma tean et programi jaoks on hirmsasti andmeid vaja.
    Äkki lisad mõne pildi ja kirjeldad elementi korralikult, ehk keegi tunneb ära. Esialgu ei oska midagi öelda.

Comment

Ma ei usu et keegi ära tunneb,pealekauba see on parandatud(papp)ja ta on vanem

Olks lihtsalt kast ümber vaja lüüa,aga korralik

Comment

selliste andmetega ja ilma piltideta ei oska sulle keegi soovitada ka ma arvan midagi... pane ikka pildid ka ja siis äkki keegi tunneb ära ja siis on juba ma arvan lihtsam....
        Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

Comment

ma vist tean mis elemendiga tegu....kui diameeter on 31.5 cm või midagi sinnapoole ja asi on papist siis on lairiba valjukas...vaatan äkki leian pilte netist

Comment

Äkki midagi sellist?
            Sama kõll natuke teise nurga alt.
            Sellel on küll läbimõõt selline ja takistus 12 oomi. Umbes 60Hz kuni 12000Hz oli vist ehk siis lairiba valjukas. Madal ots võis natuke kõrgemal ka olla.

Comment

vot just seda ma mõtlesingi. mul tuttaval on siukseid 2 tükki ühes kastis ja aind värvus on teine (üks hall teine must) ja jube hästi pauguvad...bass ja kesksagedus on hea ja kvaliteetne

Comment

kahju,aga pilte ei saa,sest pole fotokat.Tal pole kummilõdvikuid äärtes.Keskel on kõrge krae(u5cm).muud nagu ei oskagi üelda.Need eespool olevad pildid on sarnased.Esimesega võrreldes on mul keskkoht teistsugune.Aga teine pilt on täitsa sarnane minu omaga.Need ei ütle teile vist midagi.Aga ikkagi oleks kasti vaja

Comment

no aga sellest elemendist küll supakat teha ei saa. see jääks ikka suht hädine. kui lihtsalt lairiba kõlli teha tahad, siis vast polegi see kasti maht eriti oluline. tee selline nagu just endale meeldib

Comment

japp...egas see bassikõlar ei ole...see on lairibakõlar...

Comment

mis see veel tähendab(ärge pahandage aga ma olen tume maa)

Comment

Mängib nii kõrgeid kui ka madalaid. Sagedusala suur. Woofri jaoks see kõlar kohe kindlasti ei sobi. Kasuta selleks kõlarit, mis on ka mõeldud woofriks.

Comment

supakas

Comment

kas selle pildil oleva supakaga annab midagi teha

Comment

no sellest võid juba supaka ehitada küll.

Comment

Working...
                              X