Teade

Collapse
No announcement yet.

Milline woofer sobiks???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Milline woofer sobiks???

Nii,küsimus siis järgmine,et on olemas mul see suurem võim Võimud ,et millised wooferid sinna taha sobiksid,soov oleks 2 12'' woofrid????
    Hinnaklass ei tohik kah nüüd väga korgele ajada ....
    Ette tänades

Alustuseks, kas esimene projekt? Kui nii sisi enamasti on levinud, et esimene element on king audio. Võid panna 2x 12" king audiot (~380.- tk)
    Viimasel ajal on suhteliselt suure populaarsuse osaliseks saanud ka star sound, xe ja boschmann. Loe natuke foorumit siin erinevatest woofritest palju juttu.

Põhjenda miks peaks olema just 12" woofrid ja miks mitte näiteks 10" ?

Kui palju on sinu jaox suur hinnaklass?
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

Projeks siis esimene pole,ennem kah koju paar woofrit tööle mängima saadud,kuid auto projkes seega esimene....12'' wwfrite ostul mul suurt midagi põhjeduseks polegi tuua,lihtsalt tahan teha muusika installi bagaazniku järgi,mitte nagu kasti varjandi ja 12'' tollised kõlarid sobiksid siis sinna ideaalselt!?
      Muidugi tasuks ka 10'' panna,kuna mängivad täpsemalt,kuid eks seda asja peab veel kaaluma...
      Hinnaklass ühe woofri kohta võiks jääda kuni 800 EEKi....

Comment

King Audiost ära kohe kindlasti midagi tegema hakka!!!
        Kuna su woofri hinnaklass pole kõrge, vaata midagi Audeselt.

Aga võid ju proovida ühe 12 tollise elemendiga. Näiteks: SPL Dynamics V-12S - 12"

Saad kindlasti head helirõhku, kui ka kvaliteeti. Hind jääb 1800 kr kanti.

Comment

Kas sa ikka seda märkasid,et see võim mis mul on,seda saab sillata ainult 200W ja 200W,kõike võimsust ühte kanalisse sillata ei saa ja sellepärast kaldun arvama,et see võim ei toida SPL 12'' 600W/300W rms,hästi 2ra,sest Roadstaride võimuda võimsused on ka suht üle pakutd,niisiis oleks ikka vaja 2 mingit teist woofrit...
          Aga muidugi on ka kõik soovitused soojalt oodatud...

Comment

Nagu ennem mainiti, siis ilustitoidax seesamunegi võim kaks audest ära. Vaadata võid ka ehk Rockfordi 2003 aasta odavama otsa poole.
            kris@andmevoog.eu

Comment

RF odava poole peale võid vaadata küll j aon ka veel lighting audio arizona eagle ja muud sellist

Comment

Käisin küll Rockfordi kodulehel,kuid seal pole küll palju infot bassikõlarite kohta antud,ehk võtad vaevaks mulle mingid mudelid sealt välja tuua,mis hakkaksid selle võimu taga tööle(Jutt käib siis ikka kahest woofrist)....Hinnaklass oleks kah väga oodatud,kui sa muidugi tead...+-

Comment

Woofritena edukaltvõid kasutada RFZ3410 või 3412 tyypi bassivaljukaid, mis nominaalselt 150w rms tahavad. Sinu võimust nad oma vajaduste järgi kyll võimu ei saa, kuid töötama peaks nad suurepäraselt. Hetkel on nad juba tootmisest maas, kui huvi, siis minu kaudu võimalik veel kiiresti tellida. 12" paari eest 2000.- ja 10"paari eest 1850.-
                  kris@andmevoog.eu

Comment

Huvi oleks küll nende rockfordide vastu,mida sul pakkuda on,kuid pole veel piisavat summat koos,ehk siis 2K.Kaua sa muidu neid kõlarid veel sebida saaksid,ise elan Tallinnas muidu ja kui raha koos eks siis annan teada...

Comment

Miks kukutakse kohe audest pakkuma???? <_< Nagu oleks audes ainus roogitav asi selles hinnaklassis.Mine poodi ja vaata mis leiad.12" on selge eelis10" ees.Sellega võiksid arvestada.
                      muusika on kuulamiseks

Comment

http://www.protuning.ee/index.php?ni...a=power&pro=23
                        http://www.protuning.ee/index.php?ni...a=power&pro=26

ise fännan hetkel neid Power Acousticu kõlareid, kuna endal DCF-10 kõlariga subwoofer autosse tehtud ja ikka väga kõva asi on. Esiteks koostekvaliteet on hea, magnetid on suured ja võimsad, kuigi pildipealt seda väga aru ei saa, aga kui kõlari kätte sain, siis tundus KA 12" magnet minu 10" PA-ga võrreldes ülimini ja kerge. Ka hinnaklass on normaalne, sound on korraliku kasti puhult täpne ja piisavalt võimas. Need kõlarid peaksid autosse väga hästi sobima. DCF kõlaritel pole küll veel andmeid, aga kastisuurused saad Power Acoustikusse e-kirja saates teada.
                        Muusikahull!

Comment

Nii,vahepeal asi raha taha seisma jäänud,kuid sai sebitud veel üks Roadstar AM-533 võim ja nüüd siis küsimus,et kas Power Acoustik-BL 12 hakkaks ilusti mängima ühe võimu taga,kui hakkab,siis plaanis osta 2 sedasamust woofrit kuna olemas ka kaks võimu ja projektiga edasi minna,kui aga ei hakka,siis otsin edasi...

&#39;&#39;Ilusti mängimise&#39;&#39; all pean siis silmas,et võimud ära ei väsiks mõne aja peale ja,et ikka bass puhas oleks. B)

Comment

tegu sul ju 4 kanalise võimuga, seega sildad 2 kanalit ja kaks jätad endale tagakõlarite jaoks ntx, probleem lahendatud. Aga kuidas roadstaridega on muidu, mind huvitab see et nad suht odavad vist olid ja kuda ise rahule jääd?
                            www.ghost.ee sealt saad ka R&F elemente, samuti Noorest tehnikust. Endale ostsin ka p1 seeria R&F&#39;i 2004 aasta oma, sigarahul olen. B)
                            -

Comment

Võim on mul jah 4 kanaliga ja kõike 400w ühte kanalisse sillata ei saa,seega tuleb mul osta ju woofer,millel on nagu minukeeli 2 kanalit 2 &#39;&#39;kanaliga" woofer... ja viin mõlemasse &#39;&#39;kanlisse&#39;&#39; võimust 200W.See oleks nagu ainuke võimalus ju&#33;? Ja sellest ongi tingitud küsimus,et kas see Roadstar võim sobib ikka sellele woofrile,et kas mängib hästi jne jne jne?&#33;

Jutt läks päris segaseks aga kui loogilist mõtlemist on ,siis saate ikka aru B)

Comment

Working...
                              X