Teade

Collapse
No announcement yet.

Alustame Subwooferi ehitust.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mul oleks pakkuda kohe valmis Bandpass subwoofer audese 6,5" elemendiga. Hinnnaks 450.- Kellel soovi, siis mail on abiks täpsema infi jaoks.

Comment

ma olex nõus ostama isegi ....aga äkki sul on võimu ka ni umbes kuni 400 kr?

Comment

mu number 55656689...kui oled uvitatud mulle myya

Comment

basssoundman, mida tähendab kohe valmis?

Comment

See tähendab seda, et sa ei pea ise midagi ehitama - saaksid tema käest osta subwoofri.

Comment

koos kastiga?

Comment

jah koos kastiga, ise ta elemente vist veel ei ehita, kuid kes teab kaugel see ise ehitus aeg on?
                S A C
                Siberian Audio Concept

Comment

Originally posted by Allar88@Jun 8 2004, 19:15
                  jah koos kastiga, ise ta elemente vist veel ei ehita, kuid kes teab kaugel see ise ehitus aeg on?
                  See elemendi ise ehitus on minumeelest parajalt mõtetu.
                  F&F

Comment

Originally posted by altz+Jun 8 2004, 22:29--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (altz @ Jun 8 2004, 22:29)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Allar88@Jun 8 2004, 19:15
                    See elemendi ise ehitus on minumeelest parajalt mõtetu. [/b][/quote]
                    eiei..see oli lihtsalt nii öeldud, igaks juhuks, et vaidlust ei tekiks, siis tuletan meelde, et präägu läheb jutt OT peale.
                    S A C
                    Siberian Audio Concept

Comment

Originally posted by Allar88+Jun 8 2004, 19:43--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Allar88 @ Jun 8 2004, 19:43)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
                      Originally posted by altz@Jun 8 2004, 22:29
                      <!--QuoteBegin-Allar88
                      @Jun 8 2004, 19:15

See elemendi ise ehitus on minumeelest parajalt mõtetu.
                      eiei..see oli lihtsalt nii öeldud, igaks juhuks, et vaidlust ei tekiks, siis tuletan meelde, et präägu läheb jutt OT peale. [/b][/quote]
                      jutt õige...kisub OT ära..tagasi siis teema juurde
                      F&amp;F

Comment

Originally posted by Allar88@Jun 8 2004, 19:15
                        Olen proovinud ja ausalt öeldes ei jäänud tulemusega teps mitte rahule :angry:
                        Kellel soovi bandpassi järgi, siis mul käib äri maili teel.
                        basssoundman@hot.ee ja ma arvan et hind on liigagi odav.

Comment

Working...
                        X