Teade

Collapse
No announcement yet.

Küsimus suppari kohta?!?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Küsimus suppari kohta?!?

Olex plaan endale suppakat osta..
    Mitte just eriti võimast, sellepärast et asi läheb tuppa ning ma usun et
    radiotehnika y-7111 ei võimenda mingi ime wooxe 2ra kah

Alguses jäi silma se asi

http://pood.akustika.ee/index.php?GID=510

sellepärast et pole just suurem raha mees ning ei tahax ka lihtsalt elementi osta sest ise pole suurem kastitegija kah.. pole tööriistu jne..

aga palux kriitikat sis selle kasti üle mille aadre ma andsin, kas on väga
    s**t, nagu algul firmat vaadates tundus

võite ise kah pakkuda mingeid odavamaid suppakaid

Esiteks võiks mainida seda, et antud kast tuppa ei sobi,kuna on loodud mängima autos, helivahe on päris päris suur.
    kris@andmevoog.eu

Comment

ma ei soovitaks sul seda osta,sest see on kinnine kast.ja kinnised kastid ei ole väga head.ei ole eriti tuntud firma ka.kahju et sa ise teha ei saa muidu soovitaks audest.vaata ost/müük foorumist.seal müüakse ka mingeid valmiskastides vähe kasutatud audeseid.

Comment

1) sul on u-7111, mis on mõeldud mängima 8 oomil, kui paned 4 oomise woofri järgi, nagu see arisona, siis suriseb ta sul kohe varsti läbi.
        2) kas peab siis olema selline mõtetu woofer, võiks ju olla ka mingi normaalne asi, las ma arvan suur w-de arv püüdis pilku? Vaata visaton, audes vms. mis oleks tuppa sobilik.
        3) loe foorumit, alusta kõige viimase teemaga ja siis ligiu aina ettepoole, saad päris hea ülevaate valikust ja teadmiste varamu täieneb märgatavalt.
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

Ma soovitaks sul osta midagi näiteks audese või visatoni toodangust. Miks just seda
          arizonat vaatad, kas seepärast et see nii odav on?
          Mul endal selline supakas http://www.pilt.ee/photo/58258/947711/
          Elemendiks 8´ audese 75W87 ja kasti ehitas mulle kõigile tuntud Indrek
          Bass mängib see väga pehmelt ja sügavalt, mitte ei ole selline kõva ja terav litakas.
          Ehitamine läks maksma u. 1500EEK (element ja Indreku poolt ehitatud kast kokku)
          Soovitan sulgi võtta ühendust Indrekuga ja saad omale sobiva subbaka. Parem maksa 1500-2000 korraliku asja eest kui 999 mingi mõttetuse eest

Comment

Kui oled huvitatud, siis mul oleks pakkuda üks subwoofer selle sama 75W87-8 elemendiga. Seal sees ka Intzu tehtud filter. Subwoofer saab valmis umbes kuu aja jooksul ja hinnaks kujuneb ilmselt 800-900.-

Comment

sorry, aga see arizona on v2ga m6ttetu k6ll....
              ma olen seda kuulnud ja hea kastiga king Audio l;;b ikka p2ris palju paremini, minu alpinega ei maksa v6rreldagi.....ma arvan et pole m6tet raha raisata vaid ennem t6esti audes v6i visaton
              Darkest beatz...

Comment

Working...
              X