Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Tere olen teemas alles uus ja vabandage kui midagi väga lolli küsin!
Nii mul selline situatsioon - Hakkaks ehitama Starsound SSW - 3000 Subwoofrile kasti. Kuid nüüd on rida küsimusi millest ma pole foorumit lugedes vastust saanud.
Mõte on siis seline et algul jääks woofer paariks kuuks tuppa ja siis ostaks autovõimu juurda ja paigutaks asja autosse. 1)Mul toas radiotehnika võim Y-7101, kui nüüd topiks SSW - 3000 woofri sellele võimule taha kas oleks mingit häält kah oodata?(eesmärk pole asjast päris viimast võtta 2)Kust kohast saab osta kasti ehitamideks puitu(Tallinnast)? Ja kui palju see maksma võiks minna? 3)Kas kindlasti on vaja asjale kohe filtrit? 4)Kas keegi viitsiks välja arvutada sobiva kasti (ma arvan et teeks inverteriga)
alguseks kõik ...suured tänud teile ette ära juba!
Originally posted by sops31@Jun 21 2004, 10:35 Tere olen teemas alles uus ja vabandage kui midagi väga lolli küsin!
Nii mul selline situatsioon - Hakkaks ehitama Starsound SSW - 3000 Subwoofrile kasti. Kuid nüüd on rida küsimusi millest ma pole foorumit lugedes vastust saanud.
Mõte on siis seline et algul jääks woofer paariks kuuks tuppa ja siis ostaks autovõimu juurda ja paigutaks asja autosse.
1)Mul toas radiotehnika võim Y-7101, kui nüüd topiks SSW - 3000 woofri sellele võimule taha kas oleks mingit häält kah oodata?(eesmärk pole asjast päris viimast võtta
2)Kust kohast saab osta kasti ehitamideks puitu(Tallinnast)? Ja kui palju see maksma võiks minna?
3)Kas kindlasti on vaja asjale kohe filtrit?
4)Kas keegi viitsiks välja arvutada sobiva kasti (ma arvan et teeks inverteriga)
alguseks kõik ...suured tänud teile ette ära juba!
puitu/materjaali saab tallinnast ehitus servicest...hinda ei oska praegu peast öelda.
filter ei pea olema kohe sees,aga võiks,sest siis mängib ta ainult bassi naq subwoofrile kohane...see oleks minu poolt kõik siis
Comment