Mul on see boschmani 500w 12tolline woofer tahax teada mix ta mul keskuse taga teeb väga head häält(sealt saan max 100W anda) aga autos hakkab ragisema kui volume-i üle poole keeran(autos ilma filtri ja võimuta tagumise kõlli juhtme otsas makk nagu suht korralik ja annab 45W välja) kuidas ta autos paremini mängima saada?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Küsimus Boschmani woofri kohta
Collapse
X
-
Originally posted by kass@Jun 14 2004, 15:10
Ma arvan, et autos ragiseb ta sellepärast sul, et tekivad suured moonutused. Tahaks näha seda makki, mis reaalselt 45w kanali kohta välja annab
Kui sul võimalus on, siis proovi võimendi maki ja kõlari vahele panna, kuula kas tekib ragin.
ma olen kuulnud 4x50 makil peaks olema mingi 4 x 20 rms
ja 100w rms muusikakeskus oleks ka omaette vaatamisv22rsus, nii et sooviks pilte.... :lol:Darkest beatz...
Comment
-
Originally posted by MosseVend+Jun 15 2004, 09:59--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (MosseVend @ Jun 15 2004, 09:59)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-kass@Jun 14 2004, 15:10
Ma arvan, et autos ragiseb ta sellepärast sul, et tekivad suured moonutused. Tahaks näha seda makki, mis reaalselt 45w kanali kohta välja annab
Kui sul võimalus on, siis proovi võimendi maki ja kõlari vahele panna, kuula kas tekib ragin.
ma olen kuulnud 4x50 makil peaks olema mingi 4 x 20 rms
ja 100w rms muusikakeskus oleks ka omaette vaatamisv22rsus, nii et sooviks pilte.... :lol: [/b][/quote]
Isegi 4x20 rms oleks makilt juba palju tahetud,need maki rms id on veel väiksemad.
Comment
Comment