Teade

Collapse
No announcement yet.

dioodid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

dioodid

mul on dioode ja tahaks panna inventeri sisse aga patareidega ta ei hakka tööle ühendasin kõlliga ära vilkus kenasti kui üle poole keeran läheb läbi

mida teha või vahele panna

Miks sul need dioodid siis patareidega tööle ei hakanud?Ühendasid ikka õiget pidi?
    Otse woofri külge ühendades pead dioodile panema järjestikku voolu piiramiseks takisti,muidu läheb diood läbi.
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Pane parem potantsiomeeter, sellega saad reguleerida voolu tugevust. Siis vilgub su diood vaikselt kuulates ka.
      Minu kodukas

Comment

Mine otsa Tevalo poest takisti mis makasb 50 senti.Ühendad selle ära ja siis võid kas või põhja panna pirn läbi ei lähe
        CreaTive

Comment

pole raha nii palju

Comment

Originally posted by 3xit@Jul 13 2004, 22:29
            pole raha nii palju
            ma võin sulle laenata :P B)

Comment

Originally posted by 3xit@Jul 13 2004, 20:29
              pole raha nii palju
              Tänavatel tavaliselt vedeleb sente, kõnnid natuke, ehk leiad 50 senti :P

Comment

Anna konto number, ma teen hellde annetuse ja annetan sulle see suure 50 eestivabariigisenti

Comment

õnneks on ka häid inimesi

Comment

Hmm kas sa tahad teha nii et see diood vilguks torus, või põleks niisama.
                    Sul on mitu võimalust. Kas paned need dioodid mis sul praegu on ja ei keera palju võimust.
                    Või siis ostad võimsamad dioodid kui sihukesi on, ei tea pole uurinud. Või siis kolmas võimalus on osta tevalost kivi mingi 40.- oli vist ja panna elektrooniliselt, patarei toite pealt, mitu dioodi vilkuma.
                    www.zone.ee/systema

Comment

Working...
                    X