Teade

Collapse
No announcement yet.

Tahaks Audes SW-110 kloonida

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Mul on kast mahuga 80 l ja olen väga rahul. Kuid jah eks suurema helirõhu saavutad sa siiski väiksema kastiga. 50 liitrit oleks paras maht. Eks kõige parem oleks vast see, kui täpselt tehase andmete järgi ehitaksid siis on eksimist ja möödapanemist vähem.

    Comment


      #17
      Originally posted by kaller@Jul 7 2004, 21:35
      Nüüd tekkis uus mõte, et kui ehitaks suurema kasti umbes 80L, et kas siis annab rohkem bassi välja kui väiksema kastiga 50L. Paljud soovitavad ehitada mul suurema kasti kui 50L. Kas on mõtet?
      põhimõtteliselt tee parem ukse sisse auk ja pane kõll sinna aj inverter kh vaata kui palju bassi tuleb
      TeamRMS

      Comment


        #18
        Võiks lõpetada siin foorumis sellise läbustamise ja muu pläma ajamise. See siin pole jututuba!!!!!!

        Comment


          #19
          ütleme ausalt, see audese originaalkast ei ole just suurem asi...mõtlen just konkreetselt kasti, selle mõõtmeid! selle, nagu peaaegu kõigi teiste kodukasutuse kommertswoofrite miinus on see, et kasti mahu pealt on kokku hoitud. see on loomulikult arusaadav, sest suurem osa inimesi ei taha omale tuppa 100-200L kasti, või isegi kaste kuid heli mõttes ei ole see optimaalne variant, paraku on nii!

          ise soovitax sul teha see kast kuskil 70-100L vahele. samas ei saa muidugi eirata fakti, et audio, eriti kõlariteadus, on üx selline valdkond, kus mingit toredat "the besti" ei ole, and thats that!
          reegel, mis kehtib on üsna lihtne, suurem kast, madalam värin, väixem pauk! väixem kast, kõrgem värin, suurem pauk. valida saad helirõhu ja laiema sagedusala vahel üsna lihtne tegelikult, kas pole :P

          Comment

          Working...
          X