Teade

Collapse
No announcement yet.

kahtlane projekt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kahtlane projekt

et siis toru sisse tahaks meisterdada 35ac-021 kärjed, peaks tulema inverter tüüpi ja nii pikk et väiksesse mazdasse ära mahuks, toru auk on 28cm dia ja sein miskine 1cm (väga tugev plastik) umbes nii et toru mõlemas otsas on üks valjukas ja keskel 1 või 2 inverterit, olenevalt sellest kas on mõtekas teha kahe eraldi kambriga või ühe suurega. kas see annaks midagi juurde kui nad oleksid eraldi kambrites? on kellegil paremaid ideid? bass võiks olla võimalikult madal, nii madal kui selle toruga annaks välja pigistada.

ise ei saa vajalike arvutustega (toru maht) hakkama

või on kellegil paremaid ideid?

ühesõnaga 2 x kärg ja autosse

igasugune kommentar ja abi teretulnud

või oleks mõtekas teha võimalikult väike ja kinnine?

mahe ja madal bass on eesmärgiks

Comment

kui pikk toru sul sinna mazdasse mahub?
      mulle tuleb pähe selline idee, kuidas võiks elemente kasutada
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

no 1meeter on kindlasti, nii et mõlemasse äärde jääb vast umbes 10 cm, ma ei tea ka täpselt, homme saan mõõta

mõni spetsialist võiks öelda et kuidas selle filtri poolega on ja kas on üldse neid vaja

hakkasin ise kahtlema et kas on ikka mõtet, tahaks nagu midagi eksootilist/huvitavat teha.

kärgede eest pean loovutama 500.- aga vb oleks mõtekasm selle raha eest osta juba 12" KA ...

Comment

silindri ruumala on põhjapindala korrutatud kõrgusega. ringi pindala arvutad pii(3.14) korda raadiuse ruut.

Comment

Originally posted by Ali_Qiller@Jul 28 2004, 22:57
            silindri ruumala on põhjapindala korrutatud kõrgusega. ringi pindala arvutad pii(3.14) korda raadiuse ruut.
            eeeee

sellega saaks igakell hakkama, mõtsin ikka seda et kuidas see toru valjukatele istub arvutuste järgi

Comment

ise ei saa vajalike arvutustega (toru maht) hakkama
              oih.. see lause tekitas segadust natuke. aga bb oskab ju toruga toimetada

Comment

minuteada ei tee need kärjed just kõige madalamat häält ... (vähemalt minul ja toas) niipalju oskam ma veel öelda et originaal kast on neil ~44 l.
                MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid

Comment

kui teha korralik filter ja kast+toru umbes meetrine ~ 65L

siis peaks ju enam vähem olema

Comment

sry et segan, aga peaks oma 15" xe-le kah torukasti tegema ainult et see toru on vist räigelt kallis ja kust seda üldse saab.
                    igatahes edu sulle projektiga

Comment

saakisn sebida seda 28cm dia ja siis 40cm dia (meetrine)

Comment

Originally posted by mikk_kikk@Jul 29 2004, 11:39
                        kus asud ja paljo see 40 cm maksma läheb?

Comment

Originally posted by ClubmusicGNRTR+Jul 29 2004, 11:42--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ClubmusicGNRTR @ Jul 29 2004, 11:42)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-mikk_kikk@Jul 29 2004, 11:39
                          kus asud ja paljo see 40 cm maksma läheb? [/b][/quote]
                          krt, sa asud tallinnas ma tartust

Comment

ma ei tea kas 500.- on selle 40cm eest palju?

ise olen tallinnas

muide see suur toru näeb siuke välja

pilt

ideaalne pane sinna ühte väiksesse otsa terminla ja teisele jääks inverteri ülesanne

Comment

palgapäevani veel aega ja ilmselt ostan tartust kuskilt toru. asi on üldse veel lahtine. kui enda projekti valmis saad siis pane pilte kah üles

Comment

Working...
                              X